Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ženská sexy těla naložená v oleji

Žhavá těla, křivky zdůrazněné mastnou substancí, to je něco pro oči! A když ta těla patří nejkrásnějším ženám světa, které se za sebe nestydí, to je teprve něco!

Jasně, olejem se patlají boxeři před zápasem, aby si divák užil pohled na hru svalů, ještě než si vyrazí mozky z hlavy. Olej také rádi používají kulturisti, aby ne, prodávají to, co pracně vybudovali v posilovnách a vyhnali anaboliky. Lesknoucí se tělo prostě vypadá lépe.

 

Proto nejí divu, že stejného triku používají i modelky, když potřebují nafotit super sexy obrázky pro prestižní pánské magazíny. To je pak náklad rozebrán během minuty.

 
Michele Merkin

Protože Michele měří více než 180 centimetrů, vypotřebovali na ni pořádné množství mandlového oleje, než jí na kůži vytvořili požadovaný lesk. Je ale otázkou, jak dlouho se jí pak zápach z oleje držel.

magazin.cz
 
Sophia Rafat

I když pochází ze zamračené, studené Británie, není to na ní vidět, spíš to vypadá, že na slunci tráví každičký den. Kde asi žila v minulém životě?

 
magazin.cz


Diane Hill

Tak tohle není žádná modelka, ale sportovní novinářka. Tak nějak máme pocit, že by měla (nebo přinejmenším mohla) změnit povolání…

 
magazin.cz
 
Petra Nemcova

Tak tahle kráska se narodila u nás. Olej neolej, je jasné, že to o nejkrásnějších ženách světa v české kotlině je pravda. Ona je důkaz!

magazin.cz

 

Kiele Sanchez

Pokud jste fanoušky seriálu Lost, budete překvapeni. Tam pobíhá celá zpocená, špinavá a najednou je z ní takováhle kočka!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 341