Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Němcová Petr / foto: lasenza.co.uk

Nejvíc sexy tisková mluvčí

Česká topmodelka Petra Němcová toho zvládá na několik životů. Vedle modelingu a charity se nově stala i tiskovou mluvčí. A zřejmě jednou z nejvíc sexy tiskových mluvčí planety…

Na této pozici devětadvacetiletou českou krásku zaměstnala německá firma Otto, vydavatel zásilkového katalogu z Hamburku. Možná vám katalog Otto nic neříká, ale na jeho obálce se už objevila řada topmodelek včetně Heidi Klum či Gisele Bündchen.

magazin.cz

 

„Je skvělé jít v jejich stopách. Jsem na to hrdá,“ uvedla Němcová. A stejně nadšení jsou i šéfové společnosti. Ulovili totiž jednu z největších hvězd současného módního světa, a to se počítá. Co přesně ale úloha tiskové mluvčí u Otto obnáší, to firma nezveřejnila. Těžko ale předpokládat, že by Němcová docházela na osm hodin do sídla společnosti...

magazin.cz

 

Petra se v zářivém světě módy pohybuje už od svých šestnácti let, kdy ji poprvé zaregistrovali hledači talentů. Pohledná blondýnka pak pózovala nejen na obálce populárního magazínu Sports Illustrated, ale i také pro módní bibli – magazín Vogue.

magazin.cz

 
Stále se věnuje charitě

Práce má Petra nad hlavu, je tváří několika značek, ale stíhá se věnovat i charitě a svému fondu Happy Hearts. Ten pomáhá sbírat peníze pro děti zasažené tragickou vlnou tsunami v prosinci 2004.

magazin.cz

 

Petra tehdy trávila dovolenou v Thajsku se svým přítelem, britským fotografem Simonem Atleem. Zatímco ona po vyčerpávajícím několikahodinovém boji s rozbouřeným živlem přežila, její tehdejší snoubenec už tolik štěstí neměl a přišel o život.

magazin.cz

 

Němcová nepomáhá jen v Asii, ale také ve Spojených státech. Nedávno darovala 150 počítačů, spolu s další výukovou technikou, základní škole Andrew H. Wilsona v New Orleans. „Happy Hearts pomáhá dětem a školám v nejrůznějších oblastech zasažených katastrofou, proto jsme se po hurikánu Katrina rozhodli pomoci i tady,“ uvedla Němcová.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 316