Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Na cestě / foto: sxc.hu

Baby boom: celebrity jsou v tom

České i světové celebrity se do toho pořádně obuly. Řada z nich je těhotná, řada z nich už porodila. Nastal pořádný hvězdný baby boom.

Těhotná je moderátorka nováckých Televizních novin Lucie Borhyová, a to s řeckým přítelem Nikem. Kvůli tomu také zrušila svou svatbu s ním, píše deník Aha. Nebo že by Řek začal pomalu couvat?

magazin.cz


Ani konkurence nezahálí. Modelka a herečka seriálu Velmi křehké vztahy na Primě Iva Kubelková je ve třetím měsíci.

magazin.cz

 

Rodit bude také další modelka Helena Houdová. Tím dlouhý seznam nastávajících maminek nekončí. Potomka očekávají i u Adamců, moderátorka Sportovních novin Jana Adamcová bude rodit podruhé. Nový život nosí pod srdcem i herečka Sabina Laurinová.

magazin.cz

 

Těhotná je také manželka Jiřího Menzela Olga. Bulvár spekuluje, že s někým jiným, režisér ale prý své ženě stále věří. Těhotná je podle Blesku také zpěvačka a pianistka Markéta Irglová, která letos získala Oskara za píseň z filmu Once. Jejím partnerem je irský muzikant Glen Hansard, s nímž Falling Slowly nazpívala.

 

„V tom“ je také Linda Finková, porod je na spadnutí. To Laďka Něrgešová, herečka z Velmi křehkých vztahů (v tomto seriálu je těhotenství in), už syna má. Jmenuje se Adam a otcem je novinář Jaroslav Plesl. V červenci rodila i operní pěvkyně Magdaléna Kožená, druhý syn Miloš přišel na svět ve Francii.

 
Hollywood se snaží

Hollywood nezůstává pozadu. Podruhé těhotná je herečka Naomi Watts, známá především rolí v hororovém snímku Kruh. Neuplynul přitom ještě ani rok od chvíle, kdy přivedla na svět první dítě. Dítě s hercem Jerry O´Connellem čeká i krásná Rebecca Romijn.

magazin.cz

 

Krátce před porodem má osmatřicetiletá zpěvačka Gwen Stefani. Ta patří mezi ty starší těhotné hvězdy, podobně jako stejně stará (mladá?) Minnie Driver, naopak nejmladší těhotnou star Hollywoodu je Ashley Simpson. S Petem Wentzem čeká třiadvacetiletá herečka přírůstek do rodiny v zimě.

 

Ještě k Minnie Driver, ta podle zámořských médií prožívá nejtajnější těhotenství v Hollywoodu, ani v šestém měsíci nikdo netuší, kdo je otcem jejího prvního dítěte. Prý se ví jen to, že „někdo ze zábavného průmyslu“.

magazin.cz

 

Pokračovat by se dalo dál a dál, dítě čeká i manželský pár Jennifer Garner a Ben Affleck. Dvojice už má dvouletou dcerku Violet, nyní je Jen v pátém měsíci.

 

Za sebou už to má Nicole Kidman, která porodila první dítě počátkem července. I Angelina Jolie už přivedla na světlo světa mediálně pořádně propraná dvojčátka. Slavná herečka tím ale rozhodně nechce končit.

magazin.cz

 

Spolu s Bradem Pittem chce další děti, čím dříve, tím lépe. Což se trochu pere s pracovním vytížením. Agenti jí už totiž domlouvají roli v chystaném filmu Catwoman. Tu ale dostane, jen když neotěhotní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 108