Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bar Refaeli / foto: egotastic

Královny pláží: modelka Bar Rafaeli

Léta se mnozí z nás děsí. Budou totiž muset s pravdou ven a ukázat se v plavkách. A nemyslete si, celebrity z toho často také nejsou nadšené. Až na výjimky, samozřejmě. Těmi jsou královny pláží.

Ať dělají, co dělají, vypadají dobře pořád. Třeba taková Bar Rafaeli. Americký magazín Star naštvaně konstatoval, že musí všechny ženy na světě vyvádět z míry tím, nakolik je krásná s make-upem i bez něj, v šatech a samozřejmě i bez nich. Leonardo DiCaprio, s nímž třiadvacetiletá izraelská kráska randí, je nejspíše hodně šťastný muž.

magazin.cz

magazin.cz

 

Nyní tráví modelka bez slavného herce, zato s několika přáteli a dobrou náladou, dovolenou ve francouzském Saint Tropez. A dokazuje, že je skutečnou královnou pláží, první z řady, které vám v průběhu srpna představíme.

magazin.cz

 

Reklama už v osmi měsících

Bar Rafaeli se narodila v roce 1985 v izraelském Hod HaSharonu, kde měli její rodiče svůj ranč s koňmi. Ale malé děvčátko se už osm měsíců po narození dostalo do jiného světa, objevilo se v reklamním spotu. V patnácti bylo zcela jasno, Bar Rafaeli měla profesionální smlouvu a zahájila kariéru v modelingu.

magazin.cz

magazin.cz

 

V letech 2000 a 2001 vyhrála soutěž Model of The Year, pak se začala objevovat v nejrůznějších prestižních magazínech. Vedle Elle také ve Sports Illustrated či na obálce Maximu. Její kariéra pak šla strmě vzhůru.

magazin.cz

 

Vedle modelingu je také tiskovou mluvčí módní značky Luisa Cerano, je tváří Accesorize a brazilské oděvní linie Besni, zastupuje také italské šperky Marco Bicego. V současnosti má dva kontrakty s agenturami v Londýně a New Yorku.

magazin.cz

 

Bar Rafaeli má i zkušenost s televizní obrazovkou. V Izraeli hrála jednu sezónu v tamní telenovele o letuškách, nazvané Pick Up. Do svého filmu Session si ji vybral i izraelský režisér Haim Bouzaglo. Natáčet se má v příštím roce. Ještě předtím si Bar Rafaeli v Americe střihne roli moderátorky televizního pořadu Ironic Iconic America.

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 548