Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Audrina Patridge / foto: egotastic

Královny pláží: Audrina Patridge

Letní seriál o královnách pláží pokračuje druhým dílem. V bikinách se po izraelské modelce Bar Rafaeli představí další kráska, Audrina Patridge.

Audrinu proslavil seriálový hit televize MTV „The Hills“, což byla reality show dokumentující životy čtyř mladých dívek, které se snaží prosadit v kalifornském Los Angeles.

magazin.cz

magazin.cz

 

Letos v srpnu bude tento seriál pokračovat už svou čtvrtou sezónou, mezitím stačil posbírat řadu ocenění, které svými hlasy udělují teenageři, jímž byl a je určen.


 

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz
 

Třiadvacetiletá rodačka z města andělů Patridge už nakoukla také do filmového světa, svou první filmovou roli si střihne ve snímku „Into the Blue 2: The Reef“, který by měl jít do kin v roce 2010. Jako potápěčka Kelsey v něm bude hledat skrytý poklad. 

magazin.cz

 

Mezi její blízké přítelkyně patří Lauren Conrad či Heidi Montag, dokonce spolu jeden čas bydlely. Vedle pláten kin a televizních obrazovek se chce ukázat také na přehlídkových molech, ráda by se prosadila i v modelingu.

magazin.cz

 

Zatím to ale ani na jedné frontě není až taková sláva, nejčastěji se objevuje na stránkách světových novin a magazínů v bikinách nebo na večírcích.

magazin.cz

magazin.cz
 

Taková popularita jí ale prý nevadí. „Máma vždycky volá a hrozí se, co zase napsaly. Ale já mám za to, že jde o určitou formu zábavy. Sledování celebrit je prostě součástí naší práce. Pokud jste slavní, musíte to akceptovat,“ řekla před časem.

 

Její názory a odpovědi na nejrůznější otázky si můžete přečíst na oficiálním blogu, který Audrina nedávno spustila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 582