Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Anna Kournikova / foto: Egotastic!

Nové sexy fotky Anny Kurnikovové

Podívejte se na nejnovější fotky tenisové krásky Anny Kurnikovové, které blonďatá Ruska nafotila pro časopis Maxim.

Její jméno ve své době patřilo mezi nejznámější tenistky, i když nikdy nedosáhla na tenisových kurtech výrazných úspěchů. Nepodařilo se jí vyhrát žádný významný zápas ve dvouhře, ale na druhou stranu ve čtyřhře s partnerkou Martinou Hingis získala dva grandslamové tituly.

magazin.cz
magazin.cz


Mnohem lépe se této půvabné Rusce dařilo na poli modelingu, se kterým začala už během tenisové kariéry a pokračuje v něm, ostatně velice úspěšně, jak je vidět, dodnes.

magazin.cz
magazin.cz


I když musela kvůli problémům se zády v roce definitivně seknout s tenisem, nezanevřely na ní sportovní firmy a ona jejich produkty začala propagovat místo na antukou špinavém kurtu na křídových stránkách luxusních časopisů jako třeba Sports Illustrated.

magazin.cz
magazin.cz


Snažila se proniknout i do filmu, největší průlom se jí po různých štěcích podařil v roce 2000, kdy si zahrála hotelovou managerku v komedii Já, mé druhé já a Irena s Reneé Zellweger a Jimem Carreym. Nutno podotknou, že od té doby ticho po pěšině, nebo spíš po filmovém páse.

magazin.cz
magazin.cz


Na vrcholu její slávy patřilo heslo "Kournikova" (anglický přepis jejího příjmení) k nejhledanějším odkazům v obrázkové sekci vyhledávače Google. A tomu se beze studu dá říkat úspěch. A její fotky se hledají dodnes...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 610