Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: equustheplay.com

Harry Potter neumí balit holky

Devatenáctiletý Daniel Radcliffe, filmový kouzelník Harry Potter, se nedávno přiznal, že v případě dívek čarovat nedokáže. Žádné triky v rukávu nemá a při balení spoléhá na banální povídačky a to, že bude mít kliku.

„Dívám se na ně, dokud si mě nevšimnou. Pak jen doufám, že to prostě nějak dopadne. Jakkoliv,“ uvedl mladý herec. Sváděcí taktika? Evidentně veškerá žádná.

 

„Nikdy jsem nevěděl, jak a o čem s holkami mluvit. Začal jsem to zkoušet až před rokem,“ osvětlil své první nesmělé krůčky ve světě žen. „Když s nějakou flirtuji, napadají mě jen triviální hlouposti. A tak jen doufám, že se mi ty blbinky podaří aspoň podat s nějakým tím šarmem,“ uvedl pro Access Hollywood.

 
Nahý Harry

S dospíváním se nevyrovnává jen herec, ale i jeho filmová postava, kterou milují milióny fanoušků z celého světa. V novém filmu o dobrodružstvích Harryho Pottera se tak má objevit poprvé nahý.

 

Ale nahotu už má Daniel zmáknutou. Bez ošacení se už objevil na divadelních prknech. Přesto je z toho stále nervózní. „Myslel jsem si, že si budu moci nechat aspoň trenky. Ale ukázalo se, že dolů bude muset jít všechno,“ dodal k tomu herec.

 
Nezaváže si tkaničky?

V nedávném rozhovoru přiznal i další věc, odhalil, že trpí dyspraxií. To je porucha, která způsobuje neobratnost, a tak má slavný herec třeba potíže se zavazováním tkaniček od bot. Radcliffe poznamenal, že se stal hercem částečně i proto, že díky dyspraxii nebyl úspěšný ve škole. Děti s dyspraxií mají často ve škole problémy.

 

„Ve škole to bylo celkem těžké. Byl jsem tak trochu levý na všechno,“ uvedl herec. To už ho teď trápit nemusí, od roku 2000 vydělal jako kouzelnický učeň něco okolo 17 miliónů liber, což už je slušná sumička. A i náročné herecké kousky zvládá, aniž by si odborníci čehokoliv na plátně všimli.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 278