Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly Brook / foto: Shutterstock

Královny pláží: sexy Kelly Brook

Letní seriál o sexy ozdobách rozžhavených pláží pokračuje dílem věnovaným jedné z nejpopulárnějších a nejznámějších anglických modelek Kelly Brook. Ženě, která dokáže rozbušit mužská srdce…

Při pohledu na její křivky zřejmě nepřekvapí, že se pravidelně objevuje v Top 10 nejvíce sexy žen nejrůznějších pánských časopisů. Objevila se také na obálkách většiny z nich, včetně těch nejprestižnějších. „Lidé si myslí, že nemůžete být chytrá, když máte prsa,“ posteskla si před časem Kelly.

magazin.cz

 

Ona svých sexy křivek ale hojně využívá. Objevuje se na přehlídkových molech, nafotila samozřejmě i řadu reklamních kampaní a dokonce v této branži drží i rekord. Byla totiž vyobrazena na vůbec největším billboardu všech dob… Vedle toho je také tváří oděvní firmy Triumph, zejména její kolekce podprsenek. 

magazin.cz

magazin.cz

 

Osmadvacetiletá modelka si občas odskočí z mola na televizní obrazovky a vedle svého těla dlouhou dobu poutala i bouřlivým vztahem s hercem Billy Zanem. Čtyři roky, co byli spolu, to vypadalo jako na houpačce. Rozcházeli se a zase dávali dohromady, teď už je prý konec lásky definitivní. Předtím dlouho žila s jiným hercem Jasonem Stathamem.

 

Chtěla víc než jen modeling

Do světa módy se vrhla jako hodně mladá. Vyhrála soutěž krásy, získala první zakázky a v šestnácti už se objevila na obálkách FHM, Cosmopolitanu či GQ. Ale vzhledem k tomu, že vystudovala prestižní uměleckou školu Italia Conte, toužila ukázat něco víc než jen své tělo.

magazin.cz

 

Na škole pilovala tanec, zpívání i herectví, proto toužila po televizní obrazovce nebo dokonce filmovém plátně. A šanci dostala v pořadu britského Channel 4 Big Breakfast. Tady se poprvé dostala na vysněnou obrazovku, později ještě moderovala pořad MTV Select. To byl dobrý tah, právě na hudební stanici mohla lépe předvést další své talenty, zejména taneční.

magazin.cz

 

Pak už se televizní zakázky jen hrnuly, prestižní byl i moderátorský džob na koncertu Oasis v londýnském Wembley. Zahrála si také v seriálu Smallville, byla ve čtyřech epizodách.

magazin.cz

 

Na stříbrném plátně se pak objevila před osmi lety v Sorted, později si zahrála i v Italian Job či House of 9 (9 hráčů se smrtí), můžete ji znát také z filmu Tři, kde hrála společně s Billy Zanem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 469