Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dekolt / foto: shutterstock

Podprsenka: prsa zvětší, žízeň zmenší

Tak tenhle nový nápad nejvíc potěší dívky, kterým příroda nahoře moc nepřála a navíc si rády přihnou vínečka. Ale ani ostatní nepřijdou zkrátka. Tohle je totiž vynález za všechny prachy.

Co že nás v redakci tak zaujalo? Nová hračička z Anglie. Jde o sportovní podprsenku Wine Rack, která má dvě úžasné funkce. Kromě té klasické, nadzvedávat a zpevňovat poprsí, do ní lze načerpat až 0,75 litru vína, které tak budete mít neustále k dispozici.

Jak to funguje? Plně načepovaná podprsenka udělá největší službu vašim prsům. Až začnete přečerpávat tekutinu hadičkou, která velice diskrétně vede pod šaty na rameno a odtud si ji můžete přiložit až k ústům, začne se vám sice poprsí poněkud zmenšovat (podle žízně), ale zato začne růst vaše sebevědomí.

Takže i když obsah prsou (ano, tady je ten výraz úplně na místě, bez jakýchkoli dvojsmyslů) vyčerpáte úplně, budete se cítit stejně báječně jako na začátku večera, protože jak známo alkohol dodává pořádné dávky sebevědomí.

magazin.cz

Pokud už vás nenapadlo alespoň deset způsobů využité této hračičky, máme pro vás pár tipů:

1. Vhodné pro domácí alkoholičky. Pokud pijete dostatečně dlouho, manžel si vás patrně moc nehledí, takže si nevšimne, že ráno máte prsa o dvě čísla větší. A navíc se budete skvěle bavit, až bude popáté v jeden den přehrabovat celý dům a hledat, kam jste si flašku ulila tentokrát.

2. Taky mají ve vašem klubu přirážku "1000 %" na alkohol? Už vás nebaví dotovat místní alkoholovou mafii? Stačí si objednat jednu skleničku, korzovat s ní po klubu a sama nebo s přítelem pod pláštíkem tmy a vášnivých her zmenšovat obsah nového poprsí.

3. Všimli jste si, že víno v hospodách nestojí za nic a vám pivo nechutná? Objednejte si sklenku s obsahem krabicového vína, které by vám bylo za 50 Kč naservírováno, zalijte tu umělou palmu v rohu, a pak už jen nenápadně čepujte.

Podprsenku navíc využijí kromě žen i transvestité, u kterých se nikdo nad tím, že mají pěkná velká prsa nepozastaví.

Kde se dá ta legrace pořídit? Můžete si ji objednat v internetovém obchodě Firebox.com, za bratru 20 liber (plus poštovné).

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 355