Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Archiv

Angelina Jolie se zhroutila

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, chtělo by se říct ve smutném případě herečky Angeliny Jolie.

Tak dlouho se snažila být "supermatkou na plný úvazek", která nikdy nespí, nejí a jenom se stará o blaho svých šesti dětí, až se z toho psychicky zhroutila.

Hollywoodská diva, hrdinka thrillerů Wanted či Mr. & Mrs. Smith, musela být zcela vysílená a zesláblá předána do péče lékařů. Angelinu nejvíce vyčerpala péče o novorozená dvojčata Knoxe Leona a Vivienne Marcheline, která vyžadují téměř čtyřiadvacetihodinovou péči.

Jak britskému magazínu Now prozradil zdroj z hereččina okolí, Angelina již byla poslední týdny natolik nervově labilní, že i několikrát denně propukala bezdůvodně v pláč a k dětem se chovala téměř hystericky. Nebylo výjimkou, že usnula vyčerpáním v napuštěné vaně a hrozilo jí dokonce prý i utonutí.

Dvojčata jsou nad její síly
"Naložila si toho prostě na bedra až příliš. Opravdu není možné a v silách jednoho člověka, aby se sám staral o šest dětí. Zvláště pak, když dvojčata potřebují a vyžadují celou její pozornost. Když nakrmí jedno, druhé se vzbudí a chce krmit také. Tak to je vždycky. Je to nekonečný koloběh," prozradil zdroj.

Kráska, idol miliónů mužů na celém světě, v návalu práce přestala jíst a zhubla na kost, což jejímu podlomenému zdraví také nepomohlo. Ohrozilo to nejen její zdraví, ale i budoucí role. Produkce vyžadují, aby v blízké době zase přibrala a vrátila se na svou původní váhu.

V současné době se tedy o ní starají lékaři a snaží se ji znovu postavit na nohy. O děti se bude muset postarat neméně slavný partner Angeliny Brad Pitt, případně celý tým jejich asistentů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 222