Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milo Ventimiglia / foto: Shutterstock

Hezouni z Hrdinů. Který je nej?

Sexy krásky z Heroes Ali Larter a Hayden Panettiere dnes doplní hezouni z téhož seriálu. Tvůrci vsadili na různé typy, což ocenila řada dívek a žen. Mohly si mezi nimi vybrat toho svého. Jaký je ten váš nej?

Tím zřejmě největším krasavcem, alespoň podle ohlasu fanynek seriálu, byl a je Milo Ventimiglia. Obchodní značkou tohoto pohledného chlapíka je především úsměv, na druhém místě pak uvádějí davy dívek uhrančivý pohled.

magazin.cz

magazin.cz


Pokud byste ho chtěly pozvat na večeři, masem se „Peteru Petrellimu“ nezavděčíte. Milo je od dětství vegetariánem.

magazin.cz


Hrdinové ho nejen proslavily, ale velmi se spřátelil i s řadou herců. Mezi své nejlepší kamarády počítá například svého seriálového bratra Nathana Adriana Pasdara.

magazin.cz

magazin.cz


Není příliš divu, že se v Milově blízkosti pohybuje spousta krásných žen. Jeho blízkou přítelkyní je Kristen Bell, Sophia Bush, chodil s Alexis Bledel, s níž si zahrál v Gilmorových děvčatech, nyní randí s jinou kolegyní Hayden Panettiere.

magazin.cz


Dalším hezounem, tentokrát tmavší pleti, je Leonard Roberts, který hrál v seriálu D.L. Hawkinse, partnera Ali Larter. Sympatický šestatřicátník okouzluje zejména svou postavou a jiskřivýma očima.

magazin.cz

magazin.cz


Santiago Cabrera byl Hrdinou, který jako malíř Isaac Mendez viděl do budoucnosti. Třicetiletý Jihoameričan se narodil ve venezuelském Caracasu chilským diplomatům a nikdy nechtěl být filmovou hvězdou. Místo toho se hodlal prosadit na fotbalovém trávníku.

magazin.cz


A teď k tomu nejmladšímu v naší sestavě. Je jím jednadvacetiletý Thomas Dekker, který okouzlil spoustu fanynek po celém světě. Ačkoliv se v seriálu jako Zach, kamarád Hayden Panettiere, dlouho neohřál, dívky okamžitě zaujal. Píšou si o něm do deníčku, na svých blozích sledují každičký jeho krok.

magazin.cz

Stejně jako Milo nejí maso, je vegan. Vedle toho zpívá, píše songy, skládá hudbu a nyní i nahrává své album.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 277