Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje / foto: Korzo

Bartošová a Pomeje: detaily miliónové svatby

Zpěvačce Ivetě Bartošové, která prošla složitými životními peripetiemi, se splnil sen. Dnes se konečně vdala.

Na známý jihočeský zámek Hluboká nad Vltavou se chystaly davy zvědavců. Ovšem jen zhruba sedm set pozvaných hostů mělo příležitost uvidět velkolepou veselku Ivety Bartošové a Jiřího Pomejeho na vlastní oči.

Sto padesát nejbližších přátel zasedlo po obřadu s novomanžely k dlouhému stolu ke slavnostnímu obědu a pochutnali si společně s nimi na klasickém menu - knedlíčkové polévce a svíčkové.

Svatebčané budou abstinovat!
Zatímco Iveta a Jiří si alkoholem ani nepřipili, pro ostatní je připraven sekt, pivo, víno i moravská slivovice. Hosté si budou moci až do noci pochutnávat na nejrůznějších moravských a jihočeských lahůdkách.

Vše je promyšleno do posledního detailu, včetně společné budoucnosti novomanželů. Předmanželská smlouva zaručuje, že Iveta na sňatek nedoplatí a o svůj majetek nepřijde.

Šaty od Klíra a bílý smoking
Svatba se uskutečnila brzy po poledni na zámeckém nádvoří, kde byl postaven symbolický oltář. Pokud by počasí nevyšlo, měli svatebčané připravenu i mokrou variantu. Na tu ale nedošlo, nebe bylo modré.

Nevěsta Iveta Bartošová řekla Pomejemu své "ano" v bílých šatech od návrháře Josefa Klíra. Její závoj neslo dvanáct družiček. Ženich byl také v bílém, oblékl si bílý smoking.

Šperky za 6 miliónů
Ochranka v pancéřovém voze dovezla včera odpoledne do zámeckého trezoru šperky, které při dnešní veselce ozdobily nevěstu a ženicha. Jejich hodnota přesahuje šest miliónů korun.

Snubní prstýnky nemá pár identické. Jiří si vybral klasický kroužek z matného bílého zlata, Iveta pak kroužek z bílého zlata posázený bílými diamanty. Ty ale ještě na prstech nemají, podle firmy, která je vyrobila, si pro ně vůbec nepřijeli. To je ale zatím jediný zádrhel celého svatebního dne, kterému předcházely mohutné přípravy.

Půlnoční ohňostroj
„Na úplný závěr oblohu rozzáří červené srdce s naším monogramem,“ prozradil Jiří Pomeje a dodal, že o program pro hosty se postarají jeho přátelé muzikanti. Pozvání prý přijaly hvězdy největší velikosti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 83