Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly Brook / foto: shutterstock

Sexy celebrity si užívají poslední dny léta

Léto pozvolna končí, ale na světových plážích jsou pohledné hvězdy v bikinách stále k zastižení.

Slunečních paprsků si užívá Kelly Brook, devětadvacetiletá anglická modelka a herečka.

magazin.cz

magazin.cz

Pozadu nezůstává ani Kate Beckinsale. I ona pochází z Anglie, tuto 35letou herečku můžete znát hlavně ze snímků Pearl Harbor či Letec.

magazin.cz

Jakkoliv je pohledná, rozhodně nejde o hloupou skořápku. Studovala ruskou a francouzskou literaturu v Oxfordu, ačkoliv nakonec studia díky filmové kariéře nedokončila. Z osobního života uveďme, že jde o blízkou kamarádku Victorie Beckham.

magazin.cz

Francouzská herečka Audrey Tatou se na celém světě proslavila snímkem Amélie z Montmartru, společně s Tomem Hanksem si nedávno vystřihla roli ve filmu Da Vinciho kód podle stejnojmenného knižního bestselleru.

magazin.cz

magazin.cz

Pro Audrey jen vzkaz: Nehrbit se tolik, prosím...

magazin.cz

To naopak velmi sebevědomě si po pláži vykračuje drsňačka ze seriálových Hrdinů Ali Larter.

magazin.cz

Osmadvacetiletá Američanka Christina Ricci je schopná zahrát prakticky jakoukoliv roli. Hrála v dramatech i komediích, velkorozpočtových filmech i nezávislých snímcích. Vedle natáčení má i produkční filmovou společnost Blaspheme Films, díky níž spatřil světlo světa třeba projekt Prozac Nation.

magazin.cz

magazin.cz

U filmu je Christina od svých deseti let a - jak se zdá - jen tak s ním nepraští... Naposledy jste ji mohli vidět v novém snímku bratří Wachowských Speed Racer.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 125