Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Podprsenka pod kůží a jiné žhavé trendy

Kde jsou ty časy, kdy sousloví plastická operace vyvolávalo nepatřičné myšlenky. Dnes na nějaké to zkrášlení myslí stále více lidí.

Z plastické chirurgie se stal neskutečně výnosný byznys, ve kterém se každým rokem protočí miliardy dolarů a jejich počet se neustále zvyšuje.

Plastika láká bez rozdílu věku, rasy a pohlaví. Prestižní časopisy a televize nám ukazují dokonalé tváře a postavy, kterým se chce leckdo vyrovnat. Jelikož i ony prochází rukama plastických chirurgů, jde vlastně o samočinný mechanismus a skvělou reklamu pro plastiky všeho druhu. A že jich je!

Chci vypadat jako celebrita

magazin.cz
Dříve stačilo mít krásnou postavu, třeba podobnou té, kterou má nějaká známá osobnost. Ovšem doba se posunula a lidé dnes chtějí vypadat přesně jako jejich idoly.

Mladičká Ruska Anna Ivanov svůj sen proměnila ve skutečnost. Přátelé ji z legrace překřtili na Paris (Hilton), jelikož některými rysy tuto uměle vytvořenou hvězdičku připomínala. Anna se ale do své role vžila natolik, že zatoužila vypadat přesně jako její vzor.

A výsledek, daný řadou plastických úprav, je skutečně úctyhodný. Anna by klidně mohla pracovat jako dvojnice slavné dědičky hotelového impéria.

Vaginální vylepšení
Těžko říct proč, ale stále přibývá žen, které nejsou spokojeny se svými genitáliemi. Zkrátka se jim nezdá, jak vypadá jejich vagína. Tato nespokojenost často vede až ke komplexům ovlivňujícím sexuální život. A tak není divu, že jedním z trendů plastické chirurgie jsou nejrůznější vylepšení právě oné oblasti.

Patří mezi ně zmenšení či zvětšení pysků, utužení choulostivých míst po porodu či klitoriální vylepšení. Nechybí ani zvětšení bodu G, popřípadě implantace nové panenské blány.

Mnoho žen si vaginální úpravu nemůže vynachválit, ovšem mezi plastickými chirurgy a především gynekology má značně kontroverzní pověst. Řada z nich takovou operaci nedoporučuje nebo dokonce ani neprovádí. Je tu velké riziko infekcí a také zpackání.

Představte si ženu, která měla kvůli svým intimním partiím již dříve snížené sebevědomí, kdyby zažila nějakou nepovedenou operaci. Ženy by si měly být vědomy toho, že se jejich pohlavní orgány liší případ od případu a že domnělá anomálie je pravděpodobně zcela normální.

Plastické spodní prádlo

magazin.cz
Po celém Beverly Hills populární lékař Robert Rey, který v minulosti operoval celou řadu celebrit, je momentálně zastáncem toho, že plastická operace by měla být až posledním řešením.

Co takhle předtím ještě raději vyzkoušet speciálně upravené oblečení a spodní prádlo, které zejména u žen úspěšně zakryje ne úplně dokonalé rizikové partie, jako jsou pas a hýždě?

Kolekce oblečení byla připravena ve spolupráci se známým australským designérem Brunem Schiavim, takže nejen plní funkci, ale i dobře vypadá. Navíc nemusíte trpět pod kudlou, nehrozí žádné komplikace a kdybyste si to náhodou rozmysleli, nemusíte litovat.

Implantovaná podprsenka

magazin.cz
Vždyť je to tak jednoduché. Všechny dívky a ženy, nespokojené se svými prsy, potřebují jen pořádnou podprsenku. Pokud možno implantovanou podprsenku. Aspoň tak přemýšlí lékaři a výzkumníci izraelské kliniky MIM.

Operace je mnohem jednodušší než implantování silikonů. V tomto případě stačí dva malé řezy a umístění podprsenky do žeberní schránky.

Je pravdou, že se ženy normálně poohlíží po ideální podprsence, která by jim držela jejich chloubu v ideálním stavu. Na to mohou nyní rezignovat a nechat si takovou ideální podprsenku navždy včlenit do svého těla.

Za krásnější hýždě
Posledním kosmetickým fenoménem se zejména v Thajsku stalo zvětšování hýžďových partií. Muži tu touží po plném pozadí. Ne snad tlustém, ale kyprém, takovém akorát. Jako určitý vzor slouží Latinoameričanky v čele s Jennifer Lopez.

Hubené ženy se tu stydí za to, že mají příliš dětskou či maskulinní postavu. Proto si hýždě nechávají tvarovat v hojném počtu. Dá se očekávat, že se tento trend dostane i za thajské hranice.

Podle vychrtlých modelek známých z nespočtu přehlídkových mol to tak sice nevypadá, ale muži mají kypré tvary stále v oblibě. Operace navíc není příliš složitá a už po několika týdnech se s implantáty dá naprosto normálně fungovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 236