Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie a Brad Pitt / foto: Reuters

Brada štve Angelina. Keira je naštvaná pořád

Pár hvězd světového showbyznysu je trošku rozladěných. Brad Pitt se hádá s Angelinou Jolie a občas mu to hodně leze na nervy, Keira Knightley zase konečně přišla na způsob, jak se zbavit podezření z anorexie.

Čtyřiačtyřicetiletý Brad Pitt si skočil na pivo s kamarádem a svěřil se mu, že se s o jedenáct let mladší kráskou Angelinou v jednom kuse hádají. Brad to prý bere s nadhledem, pokud jsou si lidé blízcí, hádky jsou důležité a „pročišťují vzduch“, tvrdí slavný herec.


To ale nic nemění na tom, že dotyčný kamarád vše okamžitě vyslepičil bulvárním novinářům.

 

Hollywoodský lamač ženských srdcí připustil, že mu Angelina, s níž společně vychovává šest ratolestí, občas leze na nervy. Nejčastěji prý kvůli politice, to se dokáží pohádat do krve. On ale přece jen dá na její názor a obdivuje její energii. Alespoň to tvrdí.

 

„Jsem hrdý, že ji mohu podporovat ve všem, co dělá. Mým ideálem jsou dva silní nezávislí jedinci, kteří sdílejí společný život,“ utrousil před časem.

 
Řešení? Dítě!

To Keira Knightley je naštvaná z jiných důvodů. O třiadvacetileté Britce neustále kolují zvěsti, že trpí anorexií. To ji permanentně rozčiluje, nyní prý přišla na to, jak povídačky rozptýlit. Pořídí si dítě.

 

„Těch dohadů už mám plné zuby. Jednou jsem anorektička, pak mám zase výrazné křivky. Je to normální, připadá mi to jako vtip. Co bude příště? Že jsem moc vysoká, nebo moc malá? Sorry, ale já jsem já,“ rozpálila se nedávno. „Nejlepší bude dítě, do pr…e, já prostě musím otěhotnět,“ doplnila.

 

Otázkou ovšem je - s kým? Její přítel Rupert Friend, s nímž se seznámila při natáčení filmu Pýcha a předsudek, s potomkem rozhodně nespěchá a zatím ani nehodlá Keiru požádat o ruku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 87