Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jocelyn Wildenstein / foto: Archiv

Rande s hříčkou chirurgů. Šli byste?

Říká se, že na vnější kráse nezáleží, že důležitá je pouze ta vnitřní. V případě kočičí ženy Jocelyn Wildenstein to platí nejspíše dvojnásob.

Pokud byste ale čekali, že tahle 62letá žena, která podstoupila bezpočet plastických operací, aby se přiblížila vysněné podobě kočky, zůstává zavřená mezi svými čtyřmi stěnami a ven raději vůbec nevychází, jste vedle.

 

Nedávno si vyšla do ulic se svým přítelem Lloydem Kleinem. Pár si romantickou vycházku užil, nepřirozený zjev přítelkyně módního návrháře Kleina nijak nevyváděl z míry, měl prostě oči jen pro svou Jocelyn.

magazin.cz

magazin.cz

 
Pro peníze?

Ruku v ruce, zaklesnuti do sebe, tak se zamilovaná dvojice procházela v Beverly Hills. Zůstává vám rozum stát, proč se poměrně pohledný muž zakoukal do Wildenstein? Možná nejste jediní, zlí jazykové tvrdí, že pro peníze.

magazin.cz

 

Wildenstein podstoupila řadu operací, aby vypadala jako exotická šelma. Utratila za ně neuvěřitelné dva milióny dolarů. Nezašla sice tak daleko, jako Dennis Avner, o němž jsme psali nedávno, i tak je ale výsledek jejího počínání přinejmenším sporný.

 

Exmanželka miliardáře Aleca Wildensteina byla přitom předtím, než se rozhodla změnit svou tvář, pohlednou ženou. Blonďatá Jocelyn byla častým hostem večírků, ráda je pořádala i se jich účastnila. Pak ovšem s postupujícími operacemi začala svého muže děsit natolik, že o ni ztratil zájem a rozvedl se s ní. Rozvod ji zajistil do konce života.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 590