Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Catherine Zeta-Jones / foto: dailymail.co.uk

Otřesný make-up Catherine Zeta-Jones

Co se to stalo s tváří slavné herečky? Obvykle Catherine Zeta-Jones na červeném koberci svítí jako jedna z nejzářivějších hvězd filmového nebe, nyní však velšská hvězda ukázala, že opravdu nikdo není dokonalý.

Hollywoodská star dorazila i s manželem Michaelem Douglesem na galavečer OSN, ovšem s příšerným make-upem. Jakoby to najednou byla zcela jiná žena než ta, na níž s obdivem a otevřenými ústy zírají davy mužů a jíž se chtějí podobat neméně početné davy žen.  

 

Na první pohled to vypadá, že jí uprostřed obličeje došel make-up, tak si vzala jiný. V takové „formě“ by se jí nejspíš lekl i statečný Zorro Antonio Banderas, s nímž si Catherine zahrála ve stejnojmenném snímku.

magazin.cz

 

Rtěnka se během večera smyla, už na začátku celé akce jakoby ji neměla. Také oči jsou nalíčeny každé jinak a nepříliš dobře a ruměnec na tváří je poněkud přehnaný.

 
Až od krku dolů

Ani s účesem si Zeta-Jones příliš nelámala hlavu, dlouhé lokny svázala do neposlušného culíku. Suma sumárum, herečka by měla vyměnit svou stylistku. Herečka před časem pro magazín Tatler uvedla, že ji péče o dvě děti do deseti let pořádně vytěžuje. Možná tak neměla čas se připravit v plné parádě. Ale těch skvrnek na kráse bylo nyní příliš…

magazin.cz

 

„Každý může mít špatný den, ale pokud je člověk za hvězdu, navíc za jednu z nejlépe placených, tohle by se mu stávat nemělo. Vypadá, jako by prožila týden se skleničkou whisky v ruce v partě rozdivočelých teenagerů. Možná se vzpamatovává z  plastické operace? No, každopádně nechala vyniknout Michaela Douglese,“ utahuje si z celebrity deník The Sun.

 

Ovšem od krku dolů už to byla Catherine jako obvykle. Své úžasné sexy ženské křivky, kterými se může bez problémů chlubit i ve svých 39 letech, ukázala ve splývavých saténových šatičkách.

magazin.cz

 

„Ale až se vrátí stará dobrá Catherine, se zářivou tváří, oslnivými loknami a opravdu profesionálním make-upem, vše bude zapomenuto,“ radí herečce Sun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 538