Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Tajemství pleti Victorie Beckham? Ptačí trus

Zajímavou přísadu používá Victorie Beckham při péči o svou pleť. V jejích stopách jde i manžel David, ikona všech metrosexuálů.

Nikdo asi nemá radost, když na něj na ulici z výšky spadne ptačí exkrement. A to i přes to, že je to vykládáno jako znamení přinášející štěstí. Pro Victorii a Davida je ptačí trus něčím víc než pouhým suvenýrem pro štěstí. Dává jim totiž něco mnohem podstatnějšího – jejich bezchybnou pleť.

Victoria, která už dlouho bojuje s problémy s pletí, si nedáno nasadila inovativní léčebnou kůru, která obsahuje právě ptačí... hovínka. A jak se zdá, tak David šel do té kůry s ní, protože i jeho pleť se hodně zlepšila.

magazin.cz

Kůra, kterou si Victoria dopřává, aby se zbavila prokletí akné, které jí sužuje od 15 let, se sestává z pasty značky Geisha Facials, která stojí kolem 1000 liber, což je před 30 000 korun. A právě zázračnou složkou tohoto krému je slavičí trus.

Kamarád Victorie listu Daily Mail prozradil: „Když byla Victoria nedávno v Japonsku, velice obdivovala pleť tamních žen a snažila se zjistit, co je tím tajemstvím. Velmi ji to zaujalo a když se vrátila do USA zjistila, že v newyorských salonech nyní nabízejí tuto kůru.“

„Zkusila ji a zjistila, že se její pleť nádherně vyhladila. Nyní využívá krém obsahující ptačí trus i doma,“ prozradil ještě zdroj.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 289