Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kdo je největší krasavec planety?

A vítězem se stává... Johnny Depp se stal největším krasavcem planety!

Americký herec Johnny Depp byl čtenářkami magazínu Cosmopolitan zvolen nejpřitažlivějším mužem planety. Svou osobitostí a šarmem tak porazil svého kolegu George Clooneyho, který skončil na druhém místě, a Jaka Gyllenhaala, jenž v anketě obsadil třetí místo.

Jak na stránkách Cosmopolitanu vysvětlila redaktorka Lizzi Hoskingová, vítězství Johnny Deppa se dalo předpokládat, protože ruku v ruce s věkem zraje jako víno. "Anketa ukázala, že dámy preferují starší, sofistikovaně vyhlížející muže před mladými zajíci. Vždyť jenom v top desítce se umístilo sedm mužů nad třicet," uvedla redaktorka.

Méně než třicet mají tři muži, třetí Gyllenhaal, šestý James McAvoy (znát ho můžete z filmů Pokání či Wanted) a sedmý Justin Timberlake.

Nejstarším umístěným mužem zařazeným do ankety o nejpřitažlivějšího muže je bývalý představitel Jamese Bonda Pierce Brosnan, který skončil na devatenáctém místě.

Top 10 nejpřitažlivějších mužů planety podle ankety Cosmopolitanu:

  1. Johnny Depp (45)
  2. George Clooney (47)
  3. Jake Gyllenhaal (27)
  4. Daniel Craig (40)
  5. Brat Pitt (44)
  6. James McAvoy (29)
  7. Justin Timberlake (27)
  8. Will Smith (40)
  9. David Beckham (33)
  10. Wentworth Miller (36)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 600