Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: parishiltonrecord

Paris Hilton si koupila bordel

Jste-li dědička miliard, můžete si koupit cokoli – třeba i bývalý bordel, kde straší.

Hotelová dědička Paris Hilton, která kvůli natáčení britské verze reality show My best friend tráví většinu času ve městě nad Temží, se při svých toulkách Londýnem zamilovala do jedné starobylé budovy.

Ta v dobách své největší slávy sloužila jako vykřičený dům pro námořníky a piráty, kteří se vraceli ze svých cest a hledali trochu povyražení v náručích lehkých děvčat.

Nové sídlo
Paris zaplatila za poněkud strašidelnou budovu, jejíž interiér se od pirátských dob příliš nezměnil, 850 tisíc dolarů. Neodradil ji ani fakt, že se prý z jejích zdí občas ozývá hrůzu nahánějící smích opilých pirátů.

"Ten dům je nádherný. Jeho historie mě úplně pohltila. Udělám si z něj své londýnské sídlo," prohlásila dědička, kterou pohnutá minulost domu nenechává chladnou.

"Je to bývalé pirátské a opiové doupě. Ochranu zde našli i zloději a další vyvrhelové, kteří byli ochotni platit lehkým děvám za služby," vysvětlila Paris.

Je prý nadšená z toho, že několikaposchoďový dům nemá standardní pokoje, nýbrž uvnitř vypadá jako tajuplný, navzájem propojený labyrint.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 451