Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sarah Burge / foto: Shutterstock

15 miliónů za plastiky. Aby z ní byla Barbie

Zamlada bývala zajíčkem ze stáje Playboye, když zestárla, utratila 15 miliónů za plastické operace ve snaze udělat ze sebe věrnou kopii panenky Barbie. Povedlo se?

Devětačtyřicetiletá majitelka kosmetického salónu z městečka nedaleko Cambridge Sarah Burge projevila pro plastickou chirurgii skutečnou vášeň. Za chirurgické změny své vizáže neváhala utratit půl miliónu liber, což je v přepočtu zhruba 15 miliónů korun.

Podařilo se jí dokonce překonat rekord dosavadní královny plastické chirurgie Američanky Cindy Jackson.

magazin.cz

Matka tří dětí podstoupila více než sto chirurgických a kosmetických zákroků. Její vášeň pro světla operačního sálu plastické chirurgie začala opravdu zvláštně. Před lety byla napadena a málem umlácena k smrti, proto musela podstoupit rozsáhlou rekonstrukci obličeje. A závislost byla na světě..

Nechala si laserem vyhladit celý obličej, aby vypadala mladší, zpevnit čelist, nevynechala ani zpevnění prsou, včetně zvednutí bradavek, nezapomněla ani na břicho a zadeček.

Stala se tak chodící reklamou plastických chirurgů, kteří se o ní starali a vyplácí se jim natolik, že tu a tam jí nějaké vylepšení udělají i zadarmo. Takříkajíc ze staré známosti.

magazin.cz

Když se před třemi lety vdávala, oblékla se jako svůj vzor – panenka Barbie – do růžových šatů i závoje. „Je to závislost. Když vidíte, jak skvěle můžete vypadat, už přemýšlíte, co vylepšíte příště. Rozhodně to nedělám proto, že si připadám ošklivá, naopak, vždy jsem byla se svým vzhledem spokojená.“

A vysvětluje dále: „Právě proto se snažím udržet si svůj obličej a tělo tak, jak vypadají. Vše co jsem odstoupila bylo proto, abych zastavila proces stárnutí.“


magazin.cz

Cindy Jackson držela světový rekord v počtu uskutečněných plastických operací, který jí vyfoukla Sarah.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 965