Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: Daily Mail

Nenalíčená Kate Moss. Vypadá na 50!

Den blbec zažije někdy každý. Teď si ho vybrala Kate Moss, když ji nachytali nenalíčenou na letišti v Londýně.

Není všechno zlato, co se třpytí. Kate Moss, jedna z nejžádanějších a nejznámějších modelek se nechala nachytat na letišti Heathrow bez makeupu. Pokud byste čekali, že to oproti jejím ostatním fotografiím nebude velký rozdíl, hodně byste se spletli.

magazin.cz

Jindy krásná elegantní čtyřiatřicetiletá modelka vypadá nenamalovaná jako udřená padesátiletá hospodyně s šesti dětmi.

Léta drog a alkoholu a divokého paření se výrazně podepsaly na její dříve bezchybné tváři. Stovky hodin strávených pod horským sluníčkem zase zanechaly hluboké vrásky kolem jejích očí.

magazin.cz

Kate na dlouhém letu doprovázel její přítel Jamie Hince. Dvojice se spolu skvěle bavila, dokud ji nezastavili číhající paparazzi. Až na absenci makeupu vypadala Kate skvěle, jako vždy. Oblékla si pohodlný černý outfit, jen v ruce drží bleděmodrý kašmírový pléd, který ji za letu chránil před chladem. Na ruce se ji třpytí prsten s nápadným diamantem.

Dobrou náladu modelky má patrně na svědomí úspěch její poslední kolekce pro obchod Topshop, která tento víkend způsobila doslova senzaci a naprostou nákupní mánii.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 574