Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: egotastic

Paris Hilton: Muži chtějí jen sex a peníze

Je bohatá, buduje si kariéru superhvězdy, když žije svůj soukromý život doslova před televizními kamerami. A stěžuje si, že ji muži vždy využívali. „Chtěli ode mne sex a šli po penězích,“ říká Paris Hilton.

Sexy blondýnka je nyní přesvědčena, že našla toho pravého. Je jím rocková hvězda Benji Madden. I proto si ho chce vzít a mít s ním děti. „Ostatní muži byli hrozní. I kvůli nim jen těžko věřím lidem. Chodili se mnou kvůli sexu, majetku a slávě. Hrůza,“ uvedla Paris v rozhovoru pro bulvární News of the World.

 

Postěžovala si konkrétně na svého ex Ricka Salomona. Čtyřicetiletý filmový producent vydělal milióny, když prodal podomácku vyrobenou erotickou nahrávku s Paris. „Milovala jsem ho tři roky, ale podrazil mě. Nenávidím ho. Byla to vůbec ta nejhorší věc, co se mi kdy stala,“ zavzpomínala Paris.

 
S kým ještě chodila?

Chodila také s jedním z Backstreet Boys Nickem Carterem, s řeckými magnáty Parisem Latsisem či Stavrosem Niarchosem III., kteří ji opustili kvůli jiným ženám poté, co je uvedla do společnosti celebrit. Nyní má prý klid, s Benjim je šťastná.

 

A to i proto, že příliš nedá na zprávy bulváru. Nevykolejilo ho tak ani oznámení, že prý v jistém nočním klubu na londýnském West Endu flirtovala s britským princem Williamem. „Bylo to nevinné. Přišel za mnou sám, byl to sen. Představil se, povídali jsme o mé show, byl absolutní gentleman,“ líčila Paris.

 
Udobřila se s Britney

V rozhovoru také doplnila, že se udobřila s Nicole Richie a Britney Spears. O Britney mluvila velmi hezky. „Vypadá fantasticky, je to úžasné, jsem moc ráda, že se jí daří. Mám ji moc ráda, měla těžké roky, ale teď se vrací v plné formě. Zaslouží si to, protože má dobré srdce,“ uvedla blonďatá celebrita.

 

Ve sporu s americkým prezidentským kandidátem Johnem McCainem ale pokračuje. Utahuje si z něj v televizních spotech, v nichž dokonce z legrace ohlásila vlastní kandidaturu na post hlavy státu. „Nevím, proč na mě McCain útočil. Moji rodiče ho přitom podporovali,“ řekla Paris.

 

Ona sama přitom hodí hlas jeho protikandidátovi Baracku Obamovi. „Je to velmi zajímavý a vzrušující politik. Má dobré nápady a je to velmi inspirativní chlapík.  

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 450