Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tara Reid / foto: egotastic

Nechte mě být, říká zjizvená Tara Reid

„Prostě nejsem perfektní. Nemám dokonalé tělo, bříško ani zadek. Nechte mě být,“ vzkázala prostřednictvím magazínu People všem rýpalům herečka Tara Reid. Tu paparazzi načapali v bikinách a příliš jí to neslušelo.

Poté, co byly její fotografie všude na světových webech i v tištěných médiích, vyrojila se hromada úvah a řečí o zpackané plastice, o jejích neustálých dietách, o tom, že se potýká s jojo efektem svého hladovění, že pohled na ní je jednoduše otřesný…

 

„Jsem cílem a terčem médií už roky. Ale stále mě to znovu a znovu zraňuje. Co se s tím ovšem dá dělat, musím se přes to prostě přenést. Vadí mi to, jistě, bylo by nejlepší, kdyby s tím lidé už přestali,“ uvedla Tara.

magazin.cz

magazin.cz

 

Přenést se přes to je ale obtížné, protože Tara se neustále potýká s nepovedenými operacemi z minulých let. V roce 2004 si nechala dělat liposukci břicha, ale plastika se nepovedla a o dva roky později musela na další, která měla vše opravit.

 

Stopy na břichu jsou však patrné dodnes. „Jsou to má válečná zranění,“ říká Tara v nadsázce.

magazin.cz

 

Od ataků se odreagovává prací. Dělá na nezávislých snímcích v pozici producentky, zároveň připravuje svou módní kolekci Mantra. Ta bude obsahovat řadu bikin, triček i oblečení pro běžné nošení.

 

Inspirovat se při navrhování šatů i plavek nechává svou náladou. „Rudá barva je pro lásku, zelená znamená štěstí, bílá je mír a klid v duši. To vše je mantra našich dnů,“ podotkla Tara.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 245