Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nicole Scherzinger / foto: hernameiscnicole.com

Tuhle má doma Lewis Hamilton

Členka skupiny Pussycat Doll umístila na YouTube video, na němž s obdivem mluví o své lásce k mistru světa F1.

Třicetiletá, a jak je vidět bezmezně milující zpěvačka prožívala nervy drásající rozhodující závod společně s Hamiltonovou rodinou a teamem McLaren přímo v Sao Paulu. A stejně jako všichni fanoušci jezdce britského teamu se radovala po jeho průjezdu cílem.

Její radost zřejmě neznala mezí, a tak se ze svého obdivu a citů vyznala v dojemné internetové „zpovědi“. Shodou okolností hned poté, co Pussycat Dolls odhalila kolekci sexy spodního prádla La Senza.

Není divu, že dokonalé bříško Nicole se dostalo do centra dění. Ostatně, kdo by odolal kombinaci černých punčoch a kozaček pod kolena? Samozřejmě ani její kolegyně nehrají druhé housle.

magazin.cz

Ale ani jedna z nich nemůže o svém partneru říci, že je mistr světa. To Nicole to na čtyřicetisekundovém videu dává celému světu na odiv. A kromě blahopřání k titulu a „Congratulations baby - I love you, I love you, I love you“ vyzývá své fanoušky, aby objevili závody Formule 1.

Nicole, v jejímž rodokmenu se mixují havajské, filipínské a ruské geny, začala s Lewisem chodit v květnu, poté co se seznámili na předávání cen MTV šest měsíců předtím. A podle posledních slov zpěvačky by mohl být tím pravým pro celý život.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 681