Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: Daily Mail

Kate Moss ukázala celulitidu

Nejdřív vrásky a teď celulitida. Kate Moss má opravdu smolný týden.

Čas dožene každého, není tedy divu, že dohání i jednu z nejžádanějších světových supermodelek Kate Moss, která opět ukázala, že její tělo už není co bývalo. Minulý týden ji nachytali bez makeupu a fotografie nemilosrdně odhalily její zašedlou pleť a hluboké vrásky pod očima.

magazin.cz

magazin.cz
A teď? Další faux-pas. Pro třiačtyřicetiletou krásku, zdá se, nastal čas, aby z šatníku vytáhla některé své trendy dlouhé kalhoty, a to i když se prochází po slunečném Los Angeles.

Když se totiž na ulici ukázala v ustřižených džínových šortkách, odhalila, že její štíhlé nohy jsou zbrázděny silnou celulitidou a povolenou kůží.

Ani její zářivě barevný upnutý top nedokázal odpoutat pozornost do tohoto nedostatku.

Kate, která stále ukazuje ženskou dokonalost v nesčetných reklamních kampaních, má už návštěvy v USA plné zuby a chystá se domů.

O víkendu se zúčastnila halloweenské oslavy v klubu Bardot v Hollywoodu a celé pondělí prodrbala se svou dobrou kamarádkou Kelly Osbourne.

Pak už jen vyrazila na nezbytné nákupy po tamních luxusních buticích.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 872