Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Shutterstock

Nápadité tetování. Inspirace z Hollywoodu!

Ten, kdo je opravdovým fanouškem tetování, nad naším výběrem radostí nezavískne, ale hlavním kritériem pro nás byla smysluplnost a něžné linky.

1. Angelina Jolie
Její tělo je tetování přímo plné, my však nejvíce oceňujeme ne příliš vzhledná číslíčka na její levé paži, která znázorňují zeměpisnou délku a šířku narození všech jejích dětí adoptovaných i vlastních. I tak se dá znázornit mateřská láska!

magazin.cz

2. Victoria Beckham
Jemné hvězdičky nad linií kalhot znázorňují každého člena její velké rodiny, napočítali jsme 5 :-). Na levém zápěstí pak můžete zahlédnout monogram jejího manžela. Manžel David má na oplátku na zádech jména všech tří synů, Victoriin portrét a na těle se mu také objevuje jméno jeho ženy v jazyku hindi. Rodina pravděpodobně drží hodně pospolu!

magazin.cz


magazin.cz
3. Lindsay Lohan
Nápis „krásný život“ zdobí její pravý bok. Jestli její život opravdu krásný bude, uvidíme až časem.

Zatím se snad našla v lesbické přítelkyni a kamarády alkohol a drogy na chvíli odsunula na vedlejší kolej.

Ať jí to vydrží!

4.Rihanna
Hvězda této smyslné zpěvačky stále stoupá a kromě hvězdiček na šíji jsme objevili i houslový klíč a notičku na levém nártu. Tetování vkusné a k věci, hudba jí přece jen slušně živí!

magazin.cz

5. Robbie Williams
Rebelský zpěvák si dává pauzu, asi už má peněz dost. Nás ale zaujalo jeho tetování na bedrech s počátečními slovy písničky All You Need Is Love od Beatles. Že by byl Robbie opravdu takový romantik?

magazin.cz

6. Christina Ricci
Okatá herečka má na pravé lopatce naznačeného lva Aslana z Letopisů Narnie. Může to být jisté ustrnutí v dětském světě nebo symbol boha, kterým Aslan v díle C. S. Lewise ve skutečnosti je. Chytrá holka!

magazin.cz

7. Sladké a ochranné symboly
Charlize Theron má na levém kotníku Amorka a na pravém nártu drobnou kytičku, všimli jste si toho někdy?

magazin.cz

Britney Spears si nechala usadit na bedra sladkého barevného andílka a na pravé vnitřní zápěstí polibek. I když tahle zpěvačka dělá divné věci, vězí v ní zřejmě něžná dušička. Comeback se jí vydařil, snad má svůj život konečně pevně v rukou.

magazin.cz
magazin.cz

Scarlett Johansson má na levém vnitřním předloktí jakýsi kýčovitý barevný obrázek západu slunce nad mořem, to je tedy úlet paní herečky!

magazin.cz

A jak se tetování líbí vám? Jste jejich zarytými odpůrci nebo naopak? Když tetovat tak kam?

My bychom asi pro začátek volili variantu permanentní make-up, která vám v případě rozchodu či změny názoru zajistí jen dočasnou trvanlivost. Permanentní make-up vydrží jen 3-5 let.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 365