Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Archiv

Brad zapsal Angelinu do kurzu ovládání vzteku

Superžena Angelina Jolie dokáže být pěkně nebezpečná. Ve vzteku hází nože a toho se Brad bojí.

Hollywoodský lamač ženských srdcí Brad Pitt zaplatil své partnerce, filmové divě Angelině Jolie, kurz ovládání vzteku. Slibuje si od něj, že po něm až příliš temperamentní kráska přestane házet nože.

Jejich přátelé tvrdí, že má Brad hrůzu z toho, že se jednou Angelině její zvyk házet ve vzteku nožem vymkne z rukou. Doufá, že jí kurz pomůže naučit se vztek zvládat.

Zkušená vrhačka nožů
"Angelina se umí naštvat a párkrát už ve zlosti nějaké ty nože hodila. Házet noži se naučila při natáčení filmů ze série Tomb Raider. Je zkušená vrhačka, baví ji to a pomáhá jí to uvolnit se," řekl jeden z jejích známých reportérům listu National Enquirer.

A dodal: "Brad se děsí toho, že se do něj jednoho dne Angelina nožem trefí a zraní ho, nebo že se stane ještě něco horšího. Z legrace mluví o tom, že když je nablízku naštvaná Angelina, měl by nosit ochrannou vestu. Proto jí zaplatil tenhle kurz, který užívá novou relaxační techniku založenou na dýchání, meditaci a tai-či."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 259