Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zábavné toaleťáky: vytřete si s Usámou…

Je konec těm nudným chvilkám, kdy si na záchodě nemáte co číst, a tak znovu louskáte tisíckrát přečtený časopis. Vzdělávejte se díky chytrému a poučnému toaleťáku.

„Nyní si můžete chvilky na toaletě zpestřit skvělými hlavolamy a testy, které budete mít vždy po ruce. Matematické kvízy, sudoku či puzzle – to vše zbystří vaše smysly a poslouží vám lépe než ty sto let staré časopisy a zšedlé noviny z roku raz-dva, které na WC čítáte už léta,“ tvrdí výrobci.

 

V téhle toaletní olympiádě hlavolamů si můžete vybrat, čím během vyměšování potrápíte své mozkové závity. Kromě sudoku si můžete dát různá cvičení na zapamatování slov, můžete vyzkoušet své znalosti z matematiky nebo cit pro barvy.

 

Když už z toho všeho budete unavení, můžete si přičichnout k voňavému toaleťáku, který uklidní vaše zjitřené smysly. Toaletní papír už zkrátka není jen toaletním papírem - kromě hygienických potřeb dokáže naplnit i potřeby duševní…

 

Nabízí nejen inovativní formu vzdělávání a zábavy, ale mnohdy také nádherné designy podobné hotovým uměleckým dílům.


Tady jsou naši záchodoví favorité:

 

WC papír, co vypadá jako tuba s lepidlem

Prostě jen otevřete tubu, jako byste si chtěli jít něco přilepit. Tuba ale samozřejmě není plná lepidla, je v ní důmyslně ukryt toaletní papír. Papír leze ven skrz otvor, který vypadá úplně stejně jako u opravdových tubiček s lepidlem. Pitomci nechají víčko zavřené, protože se bojí, že by na ně vyteklo lepidlo. Chcete-li své hosty zmást ještě víc, povytáhněte kus toaletního papíru ven a tubu pak uzavřete. S tím si bude lámat hlavu každý, to nám věřte.

magazin.cz
 

 
Vytřete si s Usámou

Dělat si legraci z politiků nebo jiných slavných osobností, to má občas rád snad každý. Když máte svého oblíbence nebo spíš neoblíbence, můžete si ho nechat natisknout a pak si s ním posloužit. Zhruba během tří týdnů vám firma takový potištěný papír na přání vyrobí.

 
Když si pořídíte model s Usámou, můžete pak dělat to, po čem vlády celého světa marně touží už pěkně dlouho. Vytřít si s ním… A že by se podobných ksichtíků z českého politické scény také našlo.
 

Libo přečíst si zajímavé zprávy?

Yi Tien Electronics vyrábí záchodový papír potištěný nejnovějšími zprávami z celého světa. Pokud papír zpracujete dostatečně rychle, budete díky vyměšování v obraze.

magazin.cz

 

Pro milovníky programu Vista

Japonci milují všechny možné technologie a vždy chtějí být o krok napřed před zbytkem světa. Teď se prosazují i na toaletách. Kromě toho, že mají tak dokonale technicky zpracované toalety, se kterými si třeba my Evropané u nich doma vůbec nevíme rady, doplnili i díru na trhu mezi nudnými toaletními papíry.

magazin.cz

 

Akiba PC Hotline vyrábí speciální Windows Vista SP1 toaletní papír. Neumíme japonsky, takže úplně přesně nevíme, co se na papíru píše, ale předpokládáme, že indisponovaného člověka, který musí trůnit na záchodě, poučí o nejnovějších produktech Vista.  

 

Pro ty, co chtějí být kreativní

Chcete si hrát a nenudit se? Máme pro vás něco, co vás zaručeně pobaví, potrénuje a bude vás lákat na toaletu, i kdyby se vám snad nechtělo.

magazin.cz

 
Pro milovníky sudoku

Už vás nebaví na záchodě jen ztrácet čas? Jasně, čas je komodita, na které nám čím dál víc záleží a nechceme jí mrhat. Vyřešit sudoku, to vás může potěšit i vzpružit. Má to své výhody, když to zkazíte, nikdo se to nedoví, utrhnete pokažený kus a … však vy víte, co s tím.

 

Můžete si něco změřit

S papírem v podobě metru si můžete změřit třeba velikost vašeho … záchodu nebo třeba délku vlasů. I kdyby jste si nic neměřili, takový toaletní papír potěší oko víc než nějaký obyčejný.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 620