Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Brad Pitt dal Angelině košem

Angelina Jolie požádala Brada o ruku, jenže a on ji odmítl...

Mezi jejich přáteli se povídá, že teď by se Angelina Jolie už docela ráda vdávala, ale Brad Pitt by raději, než řekne své ano, zašel do manželské poradny.

Vánoce? Počkáme...
"Angelina nedávno požádala Brada o ruku a navrhla, že by se mohli brát na Vánoce. Když Brad opáčil, že by s tím měli trochu počkat, Angelina začala tahat za provázky. Tvrdí mu, že si děti přejí, aby se už konečně vzali."

"Brad si ale myslí, že svatbu by zrovna teď nezvládli. Radši by trochu zpomalil a zašel s Angelinou za nějakým odborníkem na vztahy. Angelina ale trvá na tom, že než znovu adoptují nebo než budou mít další vlastní děti, měli by se vzít," řekl jeden ze známých hvězdného hollywoodského páru listu National Enquirer.

Možná další dvojčata
Také se povídá, že Angelina se s pomocí lékařů znovu snaží počít dvojčata.

"Angelině lékaři řekli, že pokud během dvou let od narození prvních dvojčat zase otěhotní, je dost dobře možné, že to zas budou dvojčata."

"Angelina chodí za odborníkem na plodnost pravidelně. Dává si pozor na plodné dny a v ložnici se s Bradem opravdu snaží," dodal zdroj.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 305