Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cate Blanchett / foto: Splash

Elfka Galadriel má svou hvězdu

Před pár dny obdržela Cate Blanchett v průběhů slavnostního ceremoniálu svou hvězdu na proslulém Hollywoodském chodníku slávy. Stala se tak už 2376 držitelkou tohoto světoznámého ocenění.

Chodník slávy naleznete v Los Angeles a hvězdy tu mají kromě známých osobností filmu, hudby a televize také fiktivní postavy a to například Mickey Mouse. První hvězda tu byla položena 9. února 1960 pro herečku Joanne Woodward.

Tato úžasná devětatřicetiletá herečka, která je mnohými považována za druhou Meryl Streep, se podle některých filmových kritiků celosvětově proslavila díky roli elfí královny Galadriel ve fantasy trilogii Pán prstenů.

magazin.cz

Cate na předávání doprovodil manžel Andrew Upton. Manželé jsou spolu na hollywoodské poměry úctyhodných jedenáct let a vychovávají tři syny. Svazek je okolím považován za idylický, i když se občas objeví rejpavé články na téma, že manželé trochu připomínají ústřední dvojici z pohádky Kráska a zvíře.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 140