Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dita von Teese / foto: Splash

Dita von Teese. Stále nejlepší striptérka

Jak to tak vypadá, Marilyn Manson má vkus zaměřený velice jednostranně...

Kontroverzní zpěvák, který si říká Marilyn Manson, je známý tím, že se vždy líčí víc než jeho přítelkyně, o které mimochodem nemá nouzi. Se svou novou láskou dokonce sladil barvu rtěnky a možná, že dokonce používají stejnou.

Žena po jeho boku je pro veřejnost zatím neznámou dívkou, co je ale jasné, je fakt, že je až nápadně podobná exmanželce Mansona Ditě von Teese.

magazin.cz

Dita, uhrančivá kráska, která si libuje v retro stylu a vybělování kůže, je jednou z nejznámějších striptérek Hollywoodu. Díky svému umění a svatbě s excentrickým zpěvákem se svého času vyšvihla mezi smetánku. Ve společnosti známých tváří se drží i po rozvodu a zdá se, že vydobyté výsluní nehodlá opustit.

magazin.cz

A proč taky? Často dostává pozvánky na nejrůznější nóbl akce, kde přítomné oslňuje svou netradiční krásou a kostýmky ve stylu padesátých let. Je středem zájmu a náležitě si to užívá. Dračici v sobě ale neutají, což podle všeho ani nehodlá. Pravidelně návštěvníkům nočních podniků předvádí, že se právem honosí titulem Nejlepší striptérka.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 508