Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Demi Moore / foto: Shutterstock

Demi Moore: gayové jako módní doplněk?

Christopher Ciccone, homosexuální bratr královny popu Madonny, který koncem minulého roku vydal kontroverzní knihu Život s Madonnou (Life With My Sister Madonna), se pořádně rozjel.

Prozradil totiž tisku, že jeho někdejší nejlepší kamarádka, šestačtyřicetiletá herečka Demi Moore, se chová k homosexuálům jako k módním doplňkům.

Jsou pro ni prý méně než kabelka od Vuittona.

Odkopla ho?
Otevřeně homosexuální Christopher se s Demi poprvé setkal před lety v kabalistickém centru, kde si okamžitě padli do oka a postupně se stali nerozlučnými přáteli.

Těžce ovšem nesl, když ho jeho kamarádka odkopla kvůli svému manželovi Ashtonu Kutcherovi.

"Demi patří k těm ženám, pro které jsou homosexuální muži dobří jenom do té doby, než potkají svého životního partnera. Když ještě neměla Ashtona, korzovala se mnou po večírcích jako s kabelkou. Jako s nějakým módním doplňkem, který, když přestal být aktuální, odkopla do kouta," nechal se slyšet zhrzený Ciccone.

Pořádná divoška
Christopher tvrdí, že Demi bývala svého času pořádná divoška.

"Na jednom z večírků tančila na stole, pak si strhla podprsenku a začala po mých homosexuálních přátelích stříkat mateřské mléko," prozradil Ciccone s tím, že tuto historku neuvedl v nejnovější knize o Madonně jen proto, že mu to právníci nedoporučili.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65