Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Postelová móda. Povlečení mluví i tetuje

Obdivujete nudisty, že se klidně předvádějí nazí? Pořiďte si nahou postavu na svou peřinu. Nebo byste raději mluvící polštář? Nebo takový, který vás potetuje?

Pro fanoušky nudismu
Můžete si pořídit tělo svých snů. Štíhlé, dlouhé, oblé, baculaté, jak je libo, fantazii se meze nekladou. Pak si ho prostě přes noc na sebe přehodíte a vaše drahá polovička z toho bude paf.

Prodává se povlečení s ženským i mužským tělem i s páry. Peřina je pomalovaná oboustranně, takže, i když si ji v noci nějak otočíte, vaši spolubydlící se stále budou moci kochat vaší lepou figurou. Tihle naháči se poprvé představili na Jonathan Ross Show a dali šanci všem, aby se alespoň v noci cítili jako králové bez diet a bolestivých plastických operací.

magazin.cz

Peřina, která tetuje
Když se ráno probudíte a máte na obličeji vymačkané rýhy od polštáře, moc hezky to nevypadá, ale když si pořídíte peřiny, které na vaše těla cíleně tetují něco pěkného, pak říkáme: "Proč ne?"

Peřiny z kolekce „Rise and Sigh“ vypadají úplně obyčejně, ale už po prvním vyspání zjistíte, v čem je rozdíl. Mají na sobě vzkazy, které vám přes noc vytetují na tělo. Nápisy „Je to radost“ nebo „Nejsem zlý“ vymyslel Martin Carpelan a mají po ránu světu sdělit, jak se máte.

“Rise and Sigh" je kolekce odhalující fakt, že i povlečení může být hravé. Podle toho, v jaké pozici spíte, se vám na tělo vytetují různé větičky či prohlášení. Povlečení existuje ve třech druzích - pro staré mládence, pro zamilované a pro proutníky.

magazin.cz

Můžete spát nebo si zahrát twister
U nás se twister sice moc nehraje, ale třeba si ho i my nakonec díky tomuto povlečení oblíbíme. Když se vám nebude chtít spát, můžete si s dětmi či partnerem zablbnout.

magazin.cz

Usínat na velkých ňadrech
Nikdy se vám to nesplnilo? Zajeďte si do Číny, v některých hotelích a přepychových nevěstincích tu mají polštáře, které vám dokáží splnit vaše tajné sny. Navíc vnadná nositelka má zvedací podprsenku, takže na tomhle polštáři se musí báječně usínat každému horňákovi.

Prsaté polštáře vyrobila pekingská reklamka No. 7 a nafotil je fotograf jménem Chenleiand.

magazin.cz

Pohádka na dobrou noc
Je libo místo velkých ňader raději pohádku? Máte ji vytištěnou rovnou na povlečení, takže si můžete číst podle libosti. Jen asi za pár nocí už tahle jedna bude dost ohraná a chtělo by to další povlečení s novým příběhem na dobrou noc.

No, možná je právě tohle účelem tohoto povlečení – dobrá reklama nalákat vás, abyste si každý týden kupovali nové a nové, ne? Povlečení prodává Bedtime Stories Project a vymyslel ho Tiago da Fonseca.

magazin.cz

Pro upřímné promiskuitní milovníky
V rámci projektu Art as Art Tracy Emin před více než deseti lety představila povlečení, na které si můžete zapisovat každého, s kým se vyspíte. Vaši další sexuální partneři i vy tak budete mít dobrý přehled. I když někoho by to klidně mohlo odradit. Vždyť otázka „kolik“ a odpověď „tolik a tolik“ už rozbila nejeden vztah.

Muži se sice svým číslem občas i chlubí, ale když zjistí, že nedejbůh jejich žena má číslo mnohem vyšší, jsou zklamaní. V posteli chtějí dračici, ale ne takovou, kterou vytrénovala řada cizích mužů. Takže tenhle polštář by se hodil spíš pro muže. No, nevíme, neumíme si moc představit, že by někoho takové od shora až dolů popsané povlečení nadchlo.

magazin.cz

Jako "houmlesák"...
Tyhle polštáře naštěstí jako krabice homelesáků jen vypadají, jinak je to obyčejné pohodlné povlečení. Pokud k vám ale míří vymahači dluhů nebo exekutoři, může být celkem účinné. Budete vypadat žalostně a uděláte dojem, že v kapse nemáte ani vindru. Bezdomovecké povlečení se začalo vyrábět v Holandsku v rámci projektu Le Clochard Quilt Cover Project, který se snaží pomáhat místním bezdomovcům.

magazin.cz

Jste doma sám? Pořiďte si mluvící polštář
Nemůžete spát? Váš chlap chrápe? Mluvící polštář vám s tím může pomoci. Zahraje vám vaši oblíbenou písničku, přehluší chrápání i rámus z ulice. Z minirepráčků může znít muzika nebo různé zvuky, které vás ukolébají až do náruče sladkého spánku. Polštář si můžete propojit s vaším iPodem, MP3 přehrávačem či CD přehrávačem a stáhnout si do něj muziku či mluvené slovo podle vašeho gusta.

Polštář je navíc vyroben z hypoalergenních materiálů. Pořídit se dá za 60 dolarů v Earplug Superstore.

magazin.cz

Něco pro uplakánky
Nemáte problém s nespavostí, ale spíš se sebelítostí? Pláčete často a rádi? Nebo si prostě nemůžete pomoci? A vždy někde ztratíte kapesník a utíráte si nos do polštáře? Pak je tenhle model přesně jako stvořený pro vás.

Firma Kleenex vyrobila polštář, z něhož můžete tahat papírové kapesníčky třeba celou noc a ráno tam zas doplníte nové. Můžete ho skvěle využít i ve chvíli, kdy jste pořádně nachlazení a nechce se vám neustále vyskakovat z postele a hledat kapesník.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 327