Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nákupní orgie Katie Holmes

Její extravagantní nákupní orgie se nakonec zastavily na částce deseti miliónů Euro.

Třicetiletá herečka, žena slavného herce Toma Cruise, se přestěhovala do New Yorku spolu se svou dvouletou dcerou Suri a samozřejmě i svým manželem. Důvodem stěhování byla její příprava na svou premiéru na Broadwayském představení Arthura Millera All My Sons.

Tři byty
Během půlročního pobytu už stihla koupit tři byty – zřejmě pro každého člena rodiny jeden. Nacházejí se totiž v jednom bloku kde rodina žije.

Další významnou položkou na minusové straně rodinného účtu je oblečení. I dvouletá Suri vlastní záviděníhodný značkový šatník. Její svědomitá matka utratí každý měsíc tisíce dolarů, aby její dcera zůstávala stále šik/chic.

Sedm táců za večeři
Poté se utrácelo za rodinné večeře, přičemž účet za jednu z nich se dokáže vyšplhat i na neuvěřitelných 7000 dolarů.

Slavný pár tak v současné ekonomické recesi nalil svou finanční injekcí pěknou dávku optimismu do žil manhattanských obchodníků. Je ale nutné dodat, že příští týden, kdy Katie ukončí své účinkování na Broadway, se celá rodina zase přesune zpátky do hlavního města filmu Los Angeles.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 227