Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Zařízení bytu pro vrahy a násilníky

Málokdo asi byl v bytě nějakého masového vraha a kdo ano, možná to byla jeho poslední návštěva. Co by si asi tak masový vrah přál za nábytek? Jak by si své hnízdečko vyzdobil?

V takovém bytu by nejspíš musel být nábytek v bílé barvě, aby dal vyniknout krvi, která by zřejmě byla všudypřítomná. Tak jako na následující designérské kreaci, kde visí ze stropu, je na čalounění i na zdech...

 

magazin.cz

 

Pokud by tu byly nějaké obrazy, i ty by nejspíš byly o krvi. Nějaké ty průstřely nebo brutální poničení nejsou na škodu.

 

magazin.cz


Krvavé křesílko by nesmělo chybět

Opravdu stylové křesílko. Stopy krve po několika průstřelech v oblasti hrudníku, jako při vyrovnávání si účtů mezi mafiemi. 


magazin.cz


Masová toaleta je pro masového vraha také jako dělaná. Kreace návrhářů pro silnější žaludky, tohleto posezení nevypadá příliš vábně.

magazin.cz


Další kuriozitka spojená s krví či násilím. Tohle je stolek z dílny francouzského designéra Johna Nouanesinga. Své dílo nazval Paint Or Die But Love Me. Je to spíš trochu pošahané umění, ale někdo by z takového kousku nábytku byl určitě naprosto nadšen.


magazin.cz


Chcete si ve sprchovém koutu připadat jako hrdinka Hitchcockova slavného hororu Psycho? Tenhle závěs vám navodí ten správný pocit. Namalovala ho umělkyně jménem Janet Leigh, kterou Hitchcockovy horory doslova uhranuly. Tuhle noční můru si můžete pořídit za pouhých 20 dolarů. Dokonalé...
 
magazin.cz


Ideální krvavý set na ranní kávu. Vždyť vstávání je svým způsobem krvavá tortura. Tenhle porcelán navrhl Antonio Murado. Jmenuje se Salome coffee set a byl vyroben ve Španělsku speciálně pro New Museum. Nejen jeho design, ale i cena je vražedná. Rovných 1500 dolarů.


magazin.cz

 

Pokud si odklepáváte svou cigaretku do tohoto popelníku, neustále máte na paměti, jak škodíte svým plicím. Navíc ve chvíli típnutí popelník začne vydávat kašlavé a dávivé zvuky. Většinu lidí by to možná donutilo zamýšlet se nad vážnými zdravotními důsledky kouření, ale řada kuřáků je natolik otrlá, že by to považovala za dobrý vtip.

magazin.cz


Během odpolední siesty by se vtipálkům (nebo onomu masovému vrahu z titulku) hodil polštářek, který vypadá, jako byste si právě prostřelili hlavu. Uklízečku či vaši partnerku by to asi vyděsilo, vždyť taky vypadá hodně opravdově.

Designéři ho ale ušili proto, aby si lidé krvavé kaluže u našich hlav už nespojovali se strašidelnými filmovými scénami, ale aby krev brali pokud možno jako něco pozitivního.

magazin.cz


Elektrická minilampa v podobě lidského srdce toho sice asi moc neosvítí, ale zato působí také celkem hrůzostrašně. Když je zhasnutá, je modrá, když svítí, je rudá, když se jí dotknete, zabrní vás prý prsty.


magazin.cz


Co na podlahu? Jedině krvavý koberec v podobě rozlévající se kaluže krve, ten dokonale doladí celý interiér. Vymyslela a vyrobila ho firma Bosch & Fjord.


magazin.cz

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 671