Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Victoria Beckham: kabelka za 2 mega

Za dva a půl miliónu můžete pořídit byt v Praze, anebo stejnou kabelku, jako má Victoria Beckham.

Ano, je to pravda. Módou posedlá celebrita má kabelu posetou stovkami diamantů luxusní značky Birkin, za kterou dala neuvěřitelných 80 000 liber, v přepočtu asi 2,4 miliónu korun. Nutno dodat, že tyto kousky jsou ne celém světě jen tři.

magazin.cz

Abychom ji nepodezírali z přílišného utrácení, kabelku Birkin Hilmalayan jí daroval pod stromeček její manžel David, kterého stála celou týdenní gáži v AC Milan. On to taky nemá jednoduché. Jak udělat radost ženě, která má všechno a co nemá, to si může koupit. Takový dárek pro Victorii musí být něco extra.

Svůj nový kousek garderóby Victorie předvedla u příležitosti Davidova premiérového účinkování za AC Milán v Dubaji. Jak se svěřila zvědavým uším, je velice nadšena svým vánočním dárkem, který má jen na zámečku tří karátový diamant.

magazin.cz

Zdroj z blízkého okolí manželům novinářům prozradil: „David to má s dárky velmi těžké, Victoria má všechno. Ale on ví, že tento francouzský módní dům je Victoriin nejoblíbenější. Tu kabelku sehnal ještě v Los Angeles od jednoho z mála nákupčích, který ji byl schopen zajistit.“

Ono získat takové luxusní zboží není jen tak. Čekací list na kabelu Hilmalayan byl uzavřen a musel by na ni čekat v pořadníku celé čtyři roky.

magazin.cz

Hvězdný pár to v současnosti nemá jednoduché. David již tři měsíce hostuje v AC Milán, kdežto Victoria zůstala s dětmi v Beverly Hills. Nechtěli, aby děti ztratily své kamarády a přerušily výuku ve škole, a proto se rozhodli pro dočasné odloučení.

Ovšem manželé jsou na sobě hodně závislí, jak prozradil David: „Victoria za mnou jednou až dvakrát týdně přilétá do Milána, což je pro mě velice vzrušující.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 055