Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Psí kondomy: novinka pro mazlíčky

Že by i psi začali nosit kondomy, aby se mohli chránit proti nechtěnému plození potomků? To asi ne, ale jejich páníčci jim takové psí kondomy jistě koupí. Je pravda, že humánnější je psovi koupit kondomy, než ho vykastrovat.

Přesto je to ale dost uhozené. Jenže v době, kdy někteří ujetí pejskaři kupují pro své mazlíky třeba i kimona, sluneční brýle nebo apartní modely podle poslední módy, je asi dovoleno vše. Tedy všechno to, co se prodá.

magazin.cz

Psí kondomy se prodávají, takže to znamená, že se někde i nosí. A na internetu se o tomhle produktu dá najít dokonce i podrobný návod, jak psí kondomy krok za krokem použít. Jak ho nasadit nebo co dělat, když je plný.

K tomu chytré rady jako třeba „Neotevírejte ústy“ nebo “Po použití si umyjte ruce, kondomy mohou být zdraví škodlivé“. Co pak tedy chudáci psi, nejdříve to ponížení a pak ještě eventuelní alergická reakce na to nejcitlivějším místě...

magazin.cz

Dále se tu třeba píše: “Psí kondomy vašemu miláčkovi umožní, aby to nandal silnějším psům, kteří si z něj v parku jinak dělají dobrý den. Zatímco těm drsným čoklům žádné obskakování většinou neprojde a paničky je hned strhnou zpět za vodítka, psík s kondomem si může užívat chráněného sexu dosytnosti."

magazin.cz

Na netu se píše, že zboží nebylo testováno na zvířatech, což je v tomhle případě asi kolosální chyba, ale snad kondomy vydrží i psí sex.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 601