Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly Brook / foto: Splash

Kelly Brook: žena s nejerotičtějším tělem

Kelly Brook je ženská krev a mlíko a přitom se stala vzorem krásy!

Devětadvacetiletá herečka a modelka Kelly Brook byla nedávno fotografy načapána, kterak se ruku v ruce prochází po karibské pláži se svým novým objevem.

Tím vyvoleným je o sedm let mladší profesionální hráč rugby Danny Cipriani. Mladík se po boku Brook objevuje už téměř čtyři měsíce, jeho předchůdcem byl dvaačtyřicetiletý herec Billy Zane.

magazin.cz
magazin.cz

Kelly Brook ze začátku svůj vztah s pohledným sportovcem tajila, obávala se většího věkového rozdílu. Teď pro změnu prohlašuje, že naprosto nechápe, proč tak činila: „Danny je plný života a já si s ním užívám každou minutu. Je jednoduše báječný!“ prohlásila zamilovaně.

magazin.cz

Brook je mnohými označovaná za ženu s nejerotičtějším tělem. Její fotografie přímo přetékají smyslností a pozor, vše, co vidíte, je prý stoprocentně přírodní!

Na profesionálních fotografiích je sice patrný lehký zásah grafiků, ale ruku na srdce, jinak to snad už ani nejde. Zlí jazykové sice občas upozorňují na hereččiny plnější tvary, ale jsou vždy rychle umlčeni rozumně smýšlejícími jedinci, kterým už všechny ty vyzáblé krasavice lezou krkem. A my máme podobný názor.

magazin.cz

V šestnácti vyhrála soutěž
Angličanka Kelly Brook začala svou kariéru jako modelka, když v šestnácti vyhrála modelingovou soutěž. Mola a ateliéry jí začaly být po čase malé, a tak se rozhodla vystudovat herectví.

Na svou velkou roli zatím čeká. Fanoušci si ji ale mohli vychutnat ve snímcích Loupež po italsku, Škola svádění či 9 hráčů se smrtí, kde si zahrála po boku Dennise Hoppera.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 129