Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Abigail Clancy / foto: Egotastic!

Sexy Abigail Clancy: Vyzábliny nebrat!

Je jí 22, je krásná, známá a bohatá. Díky britské verzi reality show Next Top Model se dostala na přehlídková mola, díky vztahu s anglickým fotbalovým útočníkem Peterem Crouchem pak na stránky bulváru. Abigail Clancy.

Blonďatá sexbomba z Liverpoolu už má za sebou i pár slušných skandálů. Zřejmě ten nejhorší zažila, když novináři uveřejnili její fotografie, na nichž do sebe cpe kokain. „To bylo opravdu zlé. Hrozné. Cítila jsem se tak zahanbená a zranila jsem ty, na nichž mi záleží. Málem jsem tehdy přišla i o Petera,“ vzpomíná Abigail na neslavný okamžik kariéry.

 

S odstupem času své drogové extempore hodnotí jako stupidní mladickou nerozvážnost. Experiment. „Nebyla jsem rozhodně závislá. Drogy byly všude okolo, tak jsem to vyzkoušela,“ dodala.

magazin.cz

magazin.cz

 
Zdravý vztah ke kráse

Abigail má poměrně zdravý pohled na to, co je na ženách krásné a sexy. „Nechápu tu posedlost štíhlostí a vyhublostí. Není to zdravé, není to sexy. Nerozumím tomu, že dívky chtějí vypadat jako desetiletý kluk,“ kroutí hlavou nad vyzáblinami, které nyní frčí v módním světě.

 

„Nechci mít prsa velikosti bodnutí od komára. Mám velká ňadra a jsem na ně pyšná,“ dodala s tím, že je spokojená, když má co ukázat. „Stačí titěrné šatičky, vysoké podpatky a okouzlím kohokoliv.“

 

Přesto i ona připouští, že má nějaké ty mouchy. „Třeba nohy. Nemám své nohy ráda, mám na nich kuří oka a tak… Zato se mi líbí moje břicho. Myslím, že je vážně pěkné,“ říká.

magazin.cz

magazin.cz

 
Sen anglických dívek

Prakticky každá anglická dívka sní v pubertě o jediném. Potkat slavného fotbalistu, zamilovat se (nebo taky ne), vzít si ho a díky tomu být v balíku. V Anglii jsou tzv. WAGs, tedy manželky a přítelkyně fotbalistů, neustále středem pozornosti.

 

Jak se ke své lásce Peteru Crouchovi dostala Abigail? „Bylo mi devatenáct a milovala jsem ho ještě předtím, než jsme se vůbec potkali. Pracovala jsem v liverpoolském baru, tam chodili zástupy fotbalistů. Nebyla jsem žádný extra fanoušek, ale Peterovu tvář jsem znala z novin. Právě o něm hodně psali, nedával góly a mně ho bylo líto,“ vzpomíná Abbey Clancy.

 

„Jenže tu noc, co přišel k nám do baru, to dal zrovna hattrick. Mé kamarádky věděly, že jsem do něj blázen, a tak do mě pořád hučely, ať si s ním dám drink a promluvím si s ním. Tak jsme začali hovořit a čas letěl. A nám se nechtělo přestat,“ říká Abigail. Sen se vyplnil.

magazin.cz

 
Netypická WAG?

Abigail tvrdí, že není typická WAG. „Nechovám se jako nějaká popová hvězda. Jsem pořád obyčejná holka. Raději jsem s Peterem doma než někde na večírku. Děláme obyčejné věci, na nic si nehrajeme.“

 

Podobná prohlášení lze ovšem slýchat od všech fotbalových paniček…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 493