Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarlett Johansson jako bruneta / foto: Reuters

Scarlett Johansson už není blond. A uchvátila

Jako brunetka se na premiéře svého nového filmu ukázala Scarlett Johansson. Herečka, která sázela na bujnou plavou hřívu však i s tmavými rovnými vlasy uchvátila a i přes značnou konkurenci ovládla červený koberec.

Premiéry snímku He´s Just Not That Into You se vedle Scarlett zúčastnila třeba i Jennifer Aniston, ale ta neměla v tmavém kostýmku šanci. Johansson na akci dorazila v růžových šatech ozdobených výraznými květy, splývajících až na zem a bez ramínek. A bylo jasno. Tenhle večer patří jen jí, napsal list Daily Mail.

magazin.cz

 
Změna v dívčím světě

A proč se vůbec zbavila své blond hřívy? „To je součást dívčího světa, ne? Musíme se čas od času proměnit a trochu všechny zmást,“ prohlásila. To se jí dokonale povedlo. Zastínila nejen Jennifer Aniston, ale i další kolegyně Drew Barrymore, Ginnifer Goodwin a Jennifer Connelly, s nimiž si v nové romantické komedii zahrála.

magazin.cz

 

Představuje v ní nezávislou mladou dívku Annu, kterou to silně táhne ke konfliktnímu ženáči v podání Bradley Coopera, zatímco ale udržuje více než přátelský vztah s Kevinem Connollym.

 

„Nechtěla jsem, aby mou postavu lidé odsoudili, aby ji nenáviděli. Chtěla jsem ji ukázat jako volnomyšlenkářskou holku, kterou štve to, do jaké situace se dostala,“ uvedla ke své roli Scarlett. „V lásce člověk nemůže být praktický. Vycházela jsem nejen ze svých zkušeností, ale i ze zážitků mých přátel, s nimiž jsem o vztazích hovořila.“

magazin.cz

magazin.cz

 
Rodačka z New Yorku

Scarlett se narodila a vyrostla v New Yorku. Poprvé se na scéně objevila už v osmi letech, první větší roli dostala o čtyři roky později. Jméno si pak udělala v sedmnácti díky filmu Ztraceno v překladu. Od té doby se objevila v řadě úspěšných i méně úspěšných snímků, průměrně natáčí tři filmy ročně.

 

Vedle toho stíhá také modeling pro společnosti jako L´Oreal či Dolce&Gabbana, dobrovolně pracovat pro různé charitativní organizace, pomáhala i v kampani nově zvoleného amerického prezidenta Baracka Obamy, dokonce také natočila hudební album.

 

V soukromí stihla několik románků se známými jmény, třeba s Joshem Hartnettem, ale přelétavosti je konec, předloni zakotvila v náruči kanadského herce Ryana Reynoldse a loni v září si ho během klidného a malého obřadu vzala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 393