Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: CBS

Katy Perry se líbá s opičákem

Nepřehání to tahle holka se svou láskou ke zvířatům?

Zpěvačka Katy Perry si vyrobila image rozpustilé holky. A vypadá to, že se jí nehodlá hned tak vzdát. Zrovna si si našla nového kamaráda. Je jím roztomilý šimpanz, se kterým se objímala pro fotospeciál magazínu televize CBS.

Na sobotních cenách Grammy Katty svou účastí potvrdila, že patří mezi špičkové popové zpěvačky spolu s Adele, Saru Bareilles, Duffy, Leonu Lewis nebo Pink, když zazpívala svůj hit I Kissed A Girl v dekoracích z obřího ovoce.

magazin.cz

Paličatá zpěvačka
Katyina cesta do světa hudby nebyla jednoduchá. Byla vychována v přísně evangelické rodině, od které v sedmnácti odešla za svým snem, chtěla se stál zpěvačkou. Když se začala prosazovat, snažili se z ní producenti udělat další z miliónů typických pop-pipinek.

„Pustili mi nejznámější pop song, něco jako Once You've Been Gone nebo Complicated a řekli mi, že bych měla nazpívat něco takového,“ svěřila se v rozhovoru pro Early Show. Což samozřejmě odmítla.

Prý to nezůstalo bez následků. Producenti jí přestali důvěřovat a za zády ji kritizovali. Ale ona zůstala rozhodnutá.

„Nikdy jsem si z řečí nic nedělala, protože každý říká to, co mu prospěje,“ obhajovala svůj postoj. „Zůstala jsme milá a a myslela si. ´Jednou až budu na cenách Grammy, budu tam, kde byste chtěli být vy. Ale vy si doma budete ohřívat večeři v mikrovlnce.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 238