Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: worth1000

Neuvěřitelné obrazy z Photoshopu

Známý grafický program Photoshop se těší dlouhodobé úctě nejen profesionálních grafiků, ale i laiků, kteří se v něm mohou takříkajíc vyblbnout.

Samozřejmě, není to levná záležitost, ale schopnosti Photoshopu znásobují schopnosti uživatele a touto synergií je možné vytvořit opravdová veledíla.

magazin.cz

Podivné stavby, žáby křížené s krokodýly, zvířata, která byste nedokázali pojmenovat, dorty, na nichž byste si smlsli, sushi ze šneků atd. Předmětem tvorby jsou nejrůznější oblasti života.

magazin.cz

V rukou profesionálů se Photoshop mění v mocný nástroj. Dalo by se říct až manipulativní. Podívejte se na obrázky a zjistíte, že hranice mezi fikcí a realitou se povážlivě stírají.

magazin.cz

Proto raději upozorníme, že všechny z těchto obrazů jsou nějakým způsobem upravené. Nebo aspoň jsme paralelní realitu, v níž by všechny tyto věci existovaly, dosud neobjevili...

magazin.cz

V některých případech se jedná o fotomontáž, v jiných o dílo, které vzniklo zcela v rámci Photoshopu. Výsledky jsou ale každopádně obdivuhodné a často velmi snové. Občas zkrátka neuškodí popustit fantazii uzdu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 901