Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beth Ditto / foto: Daily Mail

Nahá 100kilová modelka z titulní stránky

Obálku s oplácanou nahou ženou opravdu nepřehlédnete!

Dočkali jsme se bourání zažitých módních stereotypů? Je to tady? Na titulních stranách luxusních magazínů se konečně vedle vyzáblých modelek objevují i “normální ženy“? Možná... Každopádně je tu první vlaštovka. I když nejspíš trochu extrémní. Ale i to záleží na úhlu pohledu.

magazin.cz

Pro americký magazín Love zapózovala beze studu nahá, pětadevadesát kilo vážící Beth Ditto. Oblékla si jen růžovou paruku a nejintimnější část svého těla zakryla lesbická zpěvačka růžovým šifonem. Nechybí černá rtěnka, svůdný výraz a zavřené oči.

Śéfredaktorka Katie Grand slíbila, že vydání bude „plné křivek“ a „v celém čísle nenajdete ani jednu stejnou velikost“. V editorialu píše: „Říká nezvyklé věci. Vypadá nezvykle... Je to matoucí a úžasné zároveň získat takovou osobnost... Je spokojená s tím, co je a co dělá.“

Odvážná zpěvačka s bledou pletí a nejedním tetováním nepózuje nahá poprvé. V roce 2007 se takto objevila v časopise NME.

magazin.cz

Sama sebe nazývá „tlustou, feministickou lesbou z Arkansanu“. Často se posmívá vychrtlým modelkám a obviňuje gaye v módním průmyslu, že stojí za propagací nezdravé hubenosti.

„Pokud lze někoho vinit z propagace vychrtlosti, nejsou to ženy. Viním gaye, kteří pracují v módě, že chtějí, aby ženy vypadaly jako panenky. Muži nechápou, jaké to je, když jsou ženy nuceny, aby vypadaly nějakým způsobem. Beckhamovi nebo Paris Hilton k této klice patří také,“ hlásá odvážná Beth.

Myslete si o ní, co chcete. Ona to ostatně dělá také tak...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 730