Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David Beckham / foto: Emporio Armani

David Beckham bude bydlet v oblacích

Anglický fotbalista David Beckham, který si ze svého domovského klubu LA Galaxy odskočil na hostování do italského klubu AC Milán, s kterým je nyní na soustředění v Dubaji, má rád život na vysoké noze.

Proto se bez dlouhého přemlouvání rozhodl koupit prostorný luxusní byt v nejvyšší budově světa Burj Dubai Tower, která se ve městě právě dostavuje.

Nejvyšší mrakodrap světa Burj Dubai Tower, se bude po dokončení pyšnit neuvěřitelnou výškou čítající 820 metrů. Pro své movité majitele bude připraven k nastěhování již v září tohoto roku s tím, že vybavení luxusních bytů zajišťuje jeden z nejlepších italských módních domů Armani.

Poslouží jako reklamní poutač
David, který byl ke koupi osloven majiteli objektu, společností Nakheel Group, touží po bytě v oblacích o rozloze dvě stě metrů čtverečních.

Jak britskému deníku Daily Star prozradil jeden z developerů, spojení nejlepšího fotbalisty světa s nejlepší a nejvyšší budovou světa je ideální.

"David, jako jeden z nejslavnějších sportovců světa, nám koupí bytu v Burj Dubai dělá obrovskou reklamu. Věříme, že se budova stane legendou a vyhledávaným turistickým cílem," uvedl developer s tím, že i další fotbalisti z AC Milan projevili o koupi nemovitosti zájem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 145