Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: michaeljackson.com

Zadlužený Jackson jde do aukce

Michael Jackson bude dražit svou kultovní bílou rukavici a robotickou hlavu během pětidenní aukce svého majetku v losangeleském hotelu Beverly Hilton.

Do dražby dává vyhaslý král popu více než 2000 předmětů, které se vážou k jeho kariéře. K mání budou ponožky s flitry, portrét Michaela Jacksona oblečeného jako alžbětinský král i rukavice, která se objevila v jeho pověstném videu Billie Jean.

Podle serveru FemaleFirst toho Jackson prodává tolik, že katalog má šest dílů. Americký televizní kanál The Auction Network bude dražbu přenášet v přímém přenosu. Ke koupi budou i artefakty opuštěného ranče Neverland - od vjezdových vrat až po osiřelé pouťové atrakce.

Bojuje s infekcí
Některé předměty budou zahrnuty do výstavy, která poputuje do Dublinu a Londýna.
Jackson, kdysi pohádkově bohatý, má teď velké finanční potíže.

Navíc je prý nakažen velmi odolnou bakterií, která by mohla zmutovat do "masožravé" formy. Pak by z jeho obličeje už opravdu moc nezbylo. Infekci, která odolává běžným antibiotikům, prý zpěvák chytil při operaci, jež měla zachránit jeho nos.

"Infekce se rozšířila po tváři a po těle a doktoři ji velmi razantně léčí. Je tu riziko, že by se mohla vyvinout do masožravé formy, kdy by začala požírat kůži. Lékaři proto Michaela velmi bedlivě sledují," říká jeho blízký přítel.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 287