Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hity YouTube: hysterka na letišti, opilý ministr

Co se stane, když Číňanka zmešká letadlo? To uvidíte v jednom z nejsledovanějších hitů na YouTube. Jako bonus si k tomu střihněte tiskovou konferenci opilého japonského ministra financí.

Řev, hysterický záchvat, dokonalý blázinec na letišti v Hong Kongu. To jsou ingredience jednoho z nejpopulárnějších videí na serveru YouTube. Poté, co Číňanka středního věku promešká svůj let, vyvádí několik minut v kuse jako tajfun.

 
Tříminutová show

Během tříminutové neplánované scénky se žena chvíli kácí, chvíli huláká, starší muž, její doprovod, se snaží ji uklidnit. Ona však v kantonštině vykřikuje: „Chci jít, chci jít.“ V tu chvíli však už má její letadlo do San Franciska zavřené dveře a chystá se k odletu.

 

„Uklidněte se prosím, uklidněte se,“ opakuje personál letecké společnosti Cathay Pacific, s níž chtěla žena letět. Společnost později oznámila, že k incidentu došlo na začátku února, na YouTube se videozáznam objevil na konci minulého týdne. Od té doby se „blázinec na letišti“ propracoval na čelnou příčku hitparády populárních šotů.

 

Cathay Pacific k případu dodala, že žena a její dva společníci odletěli později téhož dne do Los Angeles, aniž by museli za změnu letu připlácet.

 
Opilý ministr

Druhým populárním šotem z YouTube je opilý japonský ministr financí na tiskové konferenci k probíhající finanční krizi. A v krizi byl, ovšem on sám, když se před tiskovkou nejspíše vydatně posilnil.

 

Šoiči Nakagawu to stálo místo, po svém faux pas musel odstoupit. Vše pak vysvětloval tím, že den předtím užil léky společně s alkoholem. „Tahle kombinace na mě zapůsobila zle,“ doplnil. To opravdu ano…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 322