Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: TV Prima

Zvedat ňadra, nebo sebevědomí?

Co myslíte, že je pro ženu důležitější? Zdravé sebevědomí nebo dokonalá ňadra? Na Primě v pořadu Nahá jsi krásná preferují to první, na Nově ve Druhé šanci šli cestou plastických operací.

Nova prohrála na plné čáře
Tohle podle nás Nova prohrála. Jejich Druhá šance je scestná. Tedy alespoň porovnání prvního dílu nového pořadu s primáckým pokusem zvednout dámám sebevědomí.

Svou druhou šanci v premiérovém dílu ve čtvrtek měla dostat starší paní, jejíž syn spáchal sebevraždu a ona se s tím nemohla vyrovnat. Jak jí Nova dala druhou šanci? Aby paní byla šťastná, Nova jí zaplatila řadu plastických operací, luxusní dovolenou, osobního trenéra, naplnila jí skříň k prasknutí a ještě přihodila hromadu peněz na zařízení bytu.

Druhou šanci máte jen s odsátým tukem a zvednutými ňadry
Chtěla tím Nova naznačit, že druhou šanci dostanou jen ti, kteří budou mít nabitou prkenici, trendy šatník a hlavně odsátý tuk, zvednutá prsa a nataženou kůži na obličeji? To snad ne.

Místo aby si s hlavní aktérkou promluvil dobrý psycholog, aby ji podpořili přátelé či rodina a někdo jí třeba poradil, jak o sebe lépe dbát, aby se cítila dobře fyzicky i psychicky, jako by jí úplně změnili život, jako by to už na konci pořadu vůbec nebyla ona.

Na začátku jsme viděli neupravenou obtloustlou starší dámu, která stále jen plakala a v černých, neforemných šatech s kytičkou za pár korun chodila na hřbitov na hrob svého syna. Na konci mezi hroby skoro protančila štíhlá dáma v bílém velikém klobouku a stejně sněhobílých šatech, s obří drahou kyticí, novým účesem, vlasy, prsy, vysátým břichem, faceliftingem a dokonalým úsměvem.

Znovu šťastná jen s plochým břichem a skvělým poprsím
Pomineme-li fakt, že prvních asi 40 – 50 minut bylo k nepřežití díky nekončícímu slzavému údolí, ani pokračování (zas až příliš šťastné) se nedalo normálně spořádat. Plyne snad z tohoto nového pořadu poučení, že kdo nemá dost peněz na drahé kytice, oblečení, zařízení bytu, dovolené a hlavně na plastiky, že si nezaslouží druhou šanci, když se mu v životě nedaří? Mohou být nešťastné ženy znovu šťastné jen s trčícími ňadry a plochým bříškem?

Plastický chirurg, který v pořadu vystupoval, hovořil s paní, jako by se nechumelilo o tom, co všechno je potřeba na ní změnit. Seříznout kůži na břichu, tady odsát tuk, tamhle taky, kůži na krku a na tvářích, koneckonců, když už budou na operačním stole, horní víčka by malé seříznutí také potřebovala…

Nahá jsi krásná je lepší
Kdyby diváci věřili názoru Novy, že druhá šance vypadá takhle, asi by dost dam skončilo pod koly rozjetého vlaku. Na Primě na to jdou jinak a lépe. Ne že by jejich pořad Nahá jsi krásná byl dokonalý. Je to rozvleklé, strašně dlouhé a stačila by asi polovina, pokud by byla nabitá akcí a dynamická. Jenže sestříhat podobný pořad tak svižně jako třeba nováckou Výměnu manželek, umí málokdo.

magazin.cz

Jinak je ale pořad Nahá jsi krásná trefou do černého. Úplně obyčejnou českou ženu s tisíci a jedním mindrákem tu přesvědčili během několika dní o tom, že je nejen oblečená krásná, ale že jí to sluší i nahé.

Přitom na ní mnoho nezměnili, upravili jí vlasy, namalovali a poradili, jak se má oblékat, ale hlavní změna byla v hlavě. Když ženě zvedli sebevědomí, začala se teprve doopravdy cítit lépe.

magazin.cz

Oproti bílé lady ze hřbitova tahle dáma má podle nás víc šancí být šťastná i bez plastik, peněžní podpory a luxusní dovolené. Pořad Nahá jsi krásná ženy nemění, mění jen jejich pohled na sebe samé. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat dál.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 433