Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Shutterstock

Rihanna a Brown. Vyhrožuje mu milióny

Zpěvák Chris Brown souhlasil s tím, že pokud své přítelkyni, světoznámé zpěvačce Rihanně, příště "třeba jen nepříjemně stiskne paži", zaplatí jí v přepočtu přes 220 miliónů korun!

Brown také souhlasil s tím, že bude chodit na terapii. Jeden z jeho spolupracovníků říká, že se Brownův tým snaží "obrátit špatnou situaci v něco pozitivního".

Jak připomíná list The Sun, Brown minulý měsíc napadl Rihannu po večírku před předáváním cen Grammy. Pár se teď usmířil, ale kdyby byl Brown za útok odsouzen, hrozily by mu až čtyři roky ve vězení. Není snad ani nutné dodávat, že Rihannina rodina je z jejího rozhodnutí zůstat s Brownem nešťastná.

"Je jasné, že teď jde o mediální kampaň. Zabere to ale, jen pokud se situace opravdu zlepší, tedy že Brown si přizná vinu a bude předcházet dalším možným problémům. Je to příklad situace, jak se dá něco špatného obrátit v dobré, když se lidé opravdu pokusí změnit se," dodává optimisticky Brownův spolupracovník.

Napsali jsme:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 167