Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Interview Magazine

Zac Efron v bahně s nahou ženou

Sexy a v bahně? Věřte, že v tomto případě to není protimluv.

Zac Efron, mužská hvězda teenagerského hitu High School Musical, tedy Muzikál ze střední, který se již dočkal tří pokračovaní, asi pořádně nadzvedla ze židlí své chlebodárce od Disneyho, kteří si velmi potrpí na morálku a cudnost. Nechal se vyfotit, jak se válí v bahně, navíc s nahou modelkou ve vášnivém objetí.

magazin.cz
magazin.cz

Kontroverzní fotky se objevily v americkém magazínu Interview. Jindy vycíděný slušňáček s andělskou tvářičkou je ve značkovém oblečení sražen do bahna a vyválen v něm. A navíc fotografie září pořádným erotickým napětím.

To se v prudérní společnosti nepromíjí. Vždyť on má být vzorem školou povinných neviňátek, které jediný pohled na ženskou bradavku může uvrhnout do pekla morálního bahna a navždy je uvrhnout do péče psychiatrů.

magazin.cz
magazin.cz

Jeho dráždivé fotky jsou dalším nechtěným dárečkem producentům dětského filmového gigantu Disney. Efronova přítelkyně a spoluherečka Vanessa Hudgens rozpoutala podobnou aférku vloni.

A to není všechno. Dvacetiletý herec byl nedávno ponížen tajně pořízenými nahými záběry z jeho ložnice, které byly následně vystaveny na webu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 972